Овен

В случай, че изпитате смесени чувства през този ден, ще бъде напълно нормално да си задавате въпроси, които със сигурност ще ви доведат до по-пълната картина във вашата сантиментална ситуация в която сте изпаднали. Постарайте се да бъдете по-обективни, защото субективните мисли ще ви объркат още повече.

Телец

Днес семейните двойките ще могат да бъдат по-компактни, дори когато възникнат трудности, свързани със съжителството. Навярно ще имате необходимата зрялост да не изпадате в такива обичайни грешки. Самотните ще могат да установят връзка, но ще трябва да уточнят, какви са чувствата им, иначе рискуват да останат разочаровани.

Близнаци

Опитайте се да си зададете като приоритет на първо място, да не мислите прекалено много за последствията. Не очаквайте да има никакъв негатив, тъй като става въпрос за вашето благополучие. Колкото по-добри сте, толкова по-добре ще можете да се държите с тези, които обичате.

Рак

Днес е възможно да изпитате нужда от някакво моментно усамотяване, за да разберете какви са истинските ви чувства. Това вероятно ви се случва, защото продължавате да искате да поддържате отношения с несъвместими за вас партньори. Въпреки това не се задълбочавайте в мислите си.

Лъв

Вероятно, вашият партньор ще постъпи правилно и въпреки това вие можете да реагирате неудовлетворено. Днес ще се наложи да овладеете емоциите си, защото под давление на гняв, може да постъпите несправедливо и да нараните половинката си. Проявете повече разбиране и толерантност.

Дева

Неангажираните ще имат шанса да възобновят някои от старите си връзки. Вероятно ще сте си взели поука от грешките допуснати във взаимоотношенията. На семейните двойки им предстои да решават семейни проблеми при които е вероятно да възникнат конфликти. Затова трябва да бъдете особено внимателни днес.

Везни

Мнозина от семейните вероятно ги очакват промени от битов характер. Вероятно ще имате възможността да направите своя семеен живот по разнообразен или ще се занимавате със съвместно домашни дейности. Възможни са известни разногласия, но нещата ще се променят бързо. Като цяло този ден ще бъде повече от обичаен.

Скорпион

Много е вероятно звездите да са ви подготвили изненади, непредвидими събития и ситуации, които могат да променят взаимоотношенията във вашата връзка. От това става ясно, че трябва и вие да подготвите приятна изненада на партньора си. Много от самотните ще създадат нови романси или ще намерят такива.

Стрелец

Днес мнозина oт вac ги oчaквaт приятни изнeнaди, пocтaвящи нaчaлoтo нa oбcтoятeлcтвa, кoитo щe ви дoнecaт мнoгo рaдocт и нeзaбрaвими мигoвe. Пoдкрeпaтa, кoятo щe пoлучитe oт своята пoлoвинкa, щe ви насърчи дa прeoдoлeeтe някoи cвoи вътрeшни кoлeбaния.

Козирог

Днес едно събитие би могло да ви отведе в миналото на вашата връзка или семеен живот. Ситуация, която ще ви даде основание за размисъл днес. Това може да ви помогне да си простите за всякакви отминали грешки напомняйки си, че във всяка забравена ситуация се крие смисълът за лекуване на нови рани в любовта.

Водолей

През този ден ще станете част от една сложна ситуация в живота на ваши роднини или приятели. Вероятно ще възникне притеснение или напрежение, защото неприятностите, за които ще бъдете уведомени ще осуетят някои ваши планове. Също така ви предстоят трудни и отегчителни разговори с ваши близки роднини.

Риби

Възможно е да ви предстои през този ден сериозен размисъл и за вземане на конкретни решения в личен план. Най-вероятно свързани със семейството ви. Романтичните отношения може би ще се окажат по-сложни. Внимавайте с предпразничните покупки, защото може да останете изключително разочаровани.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.