Овен

Вашият партньор ще бъде ощетен, ако не контролирате по-добре емоциите си и не спрете да бъркате фантазията с ежедневната реалност. Страхотна перспектива за откриване на нови финансови възможности, стига да сте предпазливи. Потърсете изход за напрежението си при упражнения или в някой спорт, но не си играйте със здравето.

Телец

Укрепването на семейните взаимоотношения ще бъде на дневен ред. Предизвикателството на тази неделя е разкриването на нови възможности за реализацията на отминали желания. Трябва да бъдете предпазливи по отношение на разходите за жилище, защото ще имате повече разходи, отколкото приходи. Здравето ви е добро, но трябва да си съхраните нервите.

Близнаци

Ще бъде истинското предизвикателство за вас да кажете какво мислите, без да заимствате от идеите на другите. Важното е да активирате всичките си качества, за да бъдете интересни и оригинални. Най-вероятно ще бъдете по-жизнени и активни днес. Шансовете да се увлечете от емоциите ще бъдат сведени до минимум, което ще ви държи в безопасност за вашето психично здраве.

 Рак

Въпреки изнервеният ден, ще съумеете да овладеете своите емоции. Някой от приятелите ви силно ще се нуждае от подкрепата ви и няма да можете да откажете. За предпочитане е да казвате нещата право в очите, само така ще можете да съдействате на близките си по най-добрият начин. Ако бъдете свръхчувствителни през този ден, това определено ще ви се отрази зле на здравето.

 Лъв

Не се приемайте твърде на сериозно днес. Проблеми винаги е имало, затова не се задълбочавайте, но и не гледайте на житейските събития повърхностно. Ще имате подходящ повод да откриете нещо за вас, което все още не знаете. Възможно е да имате финансови или семейни проблеми, но те няма да повлияят особено върху вашето настроение и здраве.

 Дева

Очаква ви много интензивен и вълнуващ ден, способен да ви накара да се почувствате сякаш сте с криле. Вероятно, това ви състояние ще бъде предизвикано от очарователен и мил жест, добра новина или покана. Има вероятност да сте раздразнителни, поради липса на енергия. Опитайте се да отложите всякакви натоварващи разговори.

 Везни

Вероятно, днес ще се случи нещо, което ще ви разтревожи. Може би, е настъпил моментът на екстернализиране, за да проумеете и разберете, защо сте ценност или защо имате смисъл като личност. Споделянето в такъв момент с мъдър приятел ще бъде фундаментално, защото може да ви помогне да разберете напълно, какво точно ви притеснява в живота.

Скорпион

Климатът днес ще бъде доста напрегнат. Уморителното чувство на безпокойство ще ви удари и ще бъде трудно да се измъкнете от него. Опитайте се да запазите нервите си и не излагайте състоянието си на показ. Въпреки това ентусиазмът и нивото на увереност ще бъдат ниски. По възможност избягвайте всякакви стресови ситуации, за да останете в баланс през целия ден.

Стрелец

Навярно, ще бъдете с приповдигнато настроение днес. Препоръчително е да се включите към някаква творческа дейност, тъй като това ще ви помогне да се стабилизирате в духовен план, ще започнете да мислите по-задълбочено за различните аспекти на живота си. Определено този ден ще е положителен за вас.  

Козирог

Много е вероятно да мислите за бъдещето на друг човек. Може би, трябва да отделите повече време, обмисляйки вашето бъдеще. Ще трябва да узнаете златното правило, че когато вие сте добре, едва тогава може да помогнете на близките си хора. Предстои един благоприятен ден, тъй като здравословното ви състояние ще бъде наред, но ще трябва да се придържате към правилните интервали за прием на храната.

Водолей

Най-неприятното, което може да ви се случи е някой да се опита да отнеме по-голяма част от енергията ви, занимавайки ви със своите глупости. Има голяма вероятност да не се чувствате добре в здравословно отношение. Възможно е да се уморите лесно, затова избягвайте всякакъв физически труд през този ден.

Риби

Възможно е да настъпят някои проблеми, които трябва да бъдат решени. Може би, ще искате да въдворите нещо ново в живота си, което ще ви донесе усещане за удовлетвореност. Вероятно, ще бъдете доста чувствителни или емоционално натоварени и това ще се отрази върху вашето здраве.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.