Овен

Може да почувствате нужда да общувате повече с любимите си хора през този ден. Възможно е повечето връзки да бъдат нестабилни. Вероятно ще сте озадачени, освен ако не сте намерили сродна си душа.<

Навярно ще ставате все по-практични и да се интересувате от текущите си проекти. По-голямата част от растежа ще бъде  фокусирана в кариерата ви под формата на увеличения или неочаквано повишение.

Онези от вас, чийто бизнес е свързан с пътуване и обиколки, може да очакват благодатна печалба днес. Също така служителите могат да радват на промоции, признание и коледни бонуси.

Телец

Ако не сте семейни, този ден е подходящ да вземете решение за по-сериозна ангажираност и може също така да обмислите дата за встъпване в брак. Самотните също имат голям шанс да се сдобият с така желаният нов партньор.

Този ден ще бъде чудесен както за самостоятелно ангажираните в частни фирми, така и за обслужващите в административните институции. Очертава се добър период за предприемачите, за да реализират своите професионални качества.

Може би харчите много за външният си вид, независимо дали разполагате с финанси или не. Навярно има причина за това. За вас външният вид ще изглежда необичайно важен за приходите ви и през този ден.

Близнаци

Вашият интимен живот ще бъде вълнуващ и сензационен днес. година. Възможно е да настъпят спорни моменти, но те ще бъдат определено градивни.

Изглежда, че този ден ще бъде удовлетворяващ и благоприятен за вашата кариера. Определено ще има професионални възходи съпроводени с частични падения, но като цяло денят е добър в професионалната сфера.

Денят ще даде прекрасни възможности на бизнесмените да започнат нови проекти, както и да разширят вече съществуващият си бизнес. Посредниците в строителството и недвижимите имоти да очакват сериозен отскок във финансово отношение.

Рак

Някои от вас навярно сте се сблъсквали с проблеми със своята семейна половинка или с любовният си партньор в близките дни, но днес това време ще бъде вече минало. И двамата знаете колко много значите един за друг и не бихте искали да загубите тази прекрасна връзка на всяка цена.

Ще можете да измислите по - ефективен път към постигане на професионалните си целите. Възможно е да се сблъскате с  известни препятствия, но не се разколебавайте и продължете напред.

Препоръчително е да използвате допълнително спечелените   пари за уреждане на стари заеми и след това да вложите  останалата сума в обещаващо начинание. През този ден вашите инвестиции в бизнеса ще доведат до благоприятни резултати.

Лъв

Семейните взаимоотношения изискват повече зрялост през този ден. Това е подходящ период  да се сближите помежду си, за да поддържате семейното огнище да бъде в още по -здравословно състояние.

Ако се занимавате с изкуство, този ден ще бъде пламенен, за да запалите въображението си и да покажете творчеството си. Това ще ви помогне да спечелите репутация и да спечелите повече доверие във вашата област на опитност.

Дори и да имате достатъчно пари, не трябва да харчите импулсивно, спестявайки пари за черни дни, както се кацва. Ако харчите ненужно, бюджетът ви може да излезе извън контрол през този ден.

Дева

От изключителна важност е днес да постигнете баланс между вашето семейство и работата. Дръжте семейните си отношения далеч от социално професионалният ви живот. Опитайте се да имате  повече и за двамата.

Професионалният ви живот ще доминира над личния живот през този ден. Вероятно ще вървите по правилната насока в работата си, за да уменията си да усъвършенствате уменията и да се потопите в работната дейност.

Възползвайте се от всички възможности, които ще ви бъдат предоставени във финансов план. Въпреки това, не бъдете твърде амбициозни през този ден.

Везни

Ще трябва да отделите повече време за любовта на живота си през този ден. В романтиката всичко е свързано с емоции и интимност. Опитайте се да разберете желанията на партньора си, колкото се може повече в дълбочина.

Днес е наложително да не прекалявате с напрежението на работното място, тъй като това може да доведе до сериозна заплаха за психическото си състояние. Затова работете умерено с по-чести почивки.

Ако не сте се погрижили своевременно за непредвидените разходи през този ден, финансовото ви състояние няма да бъде изложено на голям риск. Така че преди да стартирате финансовата си политика прегледайте всичко добре.

Скорпион

За някои от вас им предстои ден през който пътищата се разделят. Така че каквато и да е причината за грешките, които сте допуснали в миналото, не забравяйте да не ги повторите. този път.

Звездите предвиждат, че ще възникнат някои пречки в работата  ви, но за жалост трудно ще се справите с тях. Анализирайте внимателно всяка една проблемна ситуация и съответно вземете най-доброто решение.

Опитайте се да свиете разходите си до минимум днес, защото идват празници и ще трябва да развържете своите кесии. Възможни са известни парични перипетии, но ако контролирате бюджета си правилно ще успеете да ги осуетите.

Стрелец

Домът ви ще бъде изпълнен с доброта и щастие, обгърнат в топъл блясък през този ден. Ще намерите удоволствие в малките неща в живота. Празнуването с ваши близки и приятели ще бъде позитивно.

Очертава се един дълъг ден за работа, безкрайни срещи и толкова много задачи за изпълнение от вашият график. Трябва само да се доверите на възможностите си. Бъдете решителни, мотивирани и съсредоточени!

Едва ли точно днес ще станете милионери, ала все пак ще можете да се наслаждавате на стабилни доходи. В случай, че имате определени финансови цели, на които сте заложили в даден проект, може да ги реализирате напълно успешно.

Козирог

Някои от вас може да имат семейни спречквания, но най-вероятно ще успеете да си справите. Затова бъдете твърди, за да можете да преодолеете дори и дребните проблеми, с които вероятно ще се сблъскате.

Ще ви се наложи да разберете, как и накъде да насочите усилията си, прецизирайки своите проекти от всякакъв работен характер. Така ще имате възможност за повече положителни промени. 

Вероятно ще се сблъскате с някои проблеми във финансов аспект. Навярно ще се справите тях. Също така ще можете да изплатите част от предишните си дългове, което ще облекчи паричните ви задължения.

Водолей

Самотните ще имат възможност да привлекат повече потенциални партньори днес. Въпреки това ви очакват трудни решения, които могат да се окажат неправилни и това отново ще ви върне в чакалнята за любовна връзка.

Вероятно ще бъдете силно мотивирани за работа през този ден. Въпреки че ще има периодични неприятности, но не се тревожете много за тях и продължете напред. Възможни са неочаквани промени в отношенията с някои от колегите ви.

Възможно е днес доходите ви да се увеличат. Ще имате възможността да генерирате паричните потоци към възход. Като цяло вашите финанси ще бъдат в добро състояние.

Риби

Вероятно днес в дома ви ще има спокойствие и щастие. Просто се опитайте да избегнете всякакви недоразумения. Бъдете ангажирани и искрени в отношенията си и ще си прекарате уютно.

Нивата в професионален план вероятно ще бъдат нагоре днес. Само трябва да не забравяте, че  вземането на прибързани решения, могат да променят целия ход на вашия работен процес.

Въпреки че имате малко парични средства, за да можете да харчите пищно, но това не означава, че спестяванията ви ще трябва да се увеличават. Похарчете пари за неща, които са за вашето удобство и стил, въпреки това разходите ви трябва да бъдат оправдани.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.