Овен

Връзката ви не може да си позволи да бъде без романтично  нежните любящи часове прекарани заедно. Колкото по-повече е времето с любящите ви хора, толкова по-интензивни могат да бъдат чувствата ви.

Погледнете по-глобално на нещата и помислете какви нови методи да приложите, за да забележите положителната промяна в работата ви. Старите ви стратегии вероятно няма да проработят днес, така че внесете малко свежест в работната среда.

Перфектният сценарий за уреждане на нерешени финансови въпроси е това, което желаете днес. Разбира се, трябва да бъдете внимателни както обикновено, когато се занимавате с пари.

Телец

Хармонията и щастието са изискванията номер едно във вашето партньорство. Трябва да се насладите на този дневен период на такова приятелско поведение и може би дори да съживите отдавна забравените еротични закачки.

Може би, днес хората от ръководството ви и колегите ви ще искат от вас да свършите куп неща и трудно ще успеете да се справите с всички възложени ви задачи. Не позволявайте собствената ви работа и ангажименти да изостанат, в името на това да помогнете на всеки.

Финансите ви едва ли ще бъдат в най-добро здраве. Вероятно няма да видите ползите, които сте спечелили, заради една и съща грешка. Не предприемайте никакви мащабни инвестиции и покупки.

Близнаци

Осветете ежедневието си с малки изненади един за друг. По този начин ще изграждате солидна основа за връзката си, която може да бъде допълнително укрепена за в бъдеще. Винаги помнете, че вашият партньор ще оценява малките комплименти.

Всичко, което предприемате, в крайна сметка ще бъде  успешно в зоната на кариерата. Ще печелите уважението и възхищението на колегите си. По-добре е да отложите даден проект и вместо това се концентрирайте върху изпълнението на други изключителни приоритетни.

Вашите финанси са под щастлива звезда днес. Редица добри оферти ще бъдат отворени за вас, както и възможности за инвестиции. Шансовете за паричен успех едва ли биха могли да бъдат по-добри.

Рак

Днес е идеалният ден за решаване на отдавна закъснели проблеми и за ново начало. Бъдете откровени и говорете за вашите споделени желания и идеи. Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-близка, отколкото сте предполагали.

Днес, ще имате толкова сила и енергия, че ще сте способни да преместите и планини образно казано. Възползвайте се максимално от благоприятната позиция на звездите и разрешете някои проблеми, с които другите от колектива ви не могат да се справят.

Бъдете предпазливи, когато се занимавате с пари. Инвестирането на капитал в момента може да има много отрицателни, ако не и катастрофални последици. Ако сте планирали определена покупка, изчакайте, вероятно скоро ще се случат събития, които ще осъществят вашите планове.

Лъв

Днес е препоръчително да приемете променящите се чувства и да започнете да търсите алтернативи. Вашите желания и идеи скоро ще се върнат и преди изобщо да забележите, вие и вашият партньор отново ще се сгушите в обятията си.

Работата в екип днес ще върви отлично. Ще усетите ритъмът на колегите ви и бързо ще се справите с всички неща, които трябва да свършите през този ден, дори много по-рано от крайният срок.

Вероятно, денят няма да е особено благоприятен за вас във финансово отношение. Постарайте се да не харчите пари през този ден, тъй като може да останете разочаровани и парите ви да отидат на вятъра.

Дева

Споровете между партньора и вас не са на дневен ред. Заедно ще преживеете много хармоничен период, в който партньорът ви очевидно ще бъде загрижен за вашето благополучие и ще се отнася с голямо внимание към вас.

Опитайте се да погледнете на нещата и от страната на клиентите ви. Когато погледнете нещата от всички страни, много по-лесно ще вземете правилното решение както във ваш интерес, така и в интерес на клиентите ви.

Денят е подходящ за започване на нов бизнес, но печалбите ще дойдат доста по-късно, отколкото се надявате. Ако сте достатъчно търпеливи и упорити, ще имате успех, макар и след доста перипетии. 

Везни

Не всичко в личния ви живот ще протече толкова добре, колкото бихте искали. Членовете семейството ще имат свои собствени желания и цели, и вероятно няма да съгласят с вас. Опитайте се да промените вашата гледна точка и да разберете гледните точки на другите.

Колкото повече се стараете да изпъкнете като добър и съвестен служител, толкова повече ще се разочаровате от липсата на реакция или завист от страна на колегите ви. Не упражнявайте натиск и не си мислете, че другите ще работят с вашето темпо.

Не се блазнете по бързите печалби, а се насочете към инвестиции с малък риск. Ако смятате да пазарувате днес, по-добре си купете нещо качествено, което ще ви служи поне няколко години и ще си изплати цената във времето. Избягвайте нискокачествените стоки.

Скорпион

Личните отношения не винаги протичат по план. Турбулентни ситуации се появяват отново и отново, изисквайки цялата ви енергия. По-малките аргументи и конфликти изглежда ще бъдат предварително програмирани. Запазете спокойствие и се справете спокойно с тази суматоха.

Вероятно, днес ще сте твърде объркани от множеството идеи, които се въртят в главата ви. Постарайте се да бъдете реалисти и идеите ви да бъдат разбираеми за масата от хора.

Ако смятате да направите някаква по-мащабна покупка, то може да се обедините с половинката ви или ваш близък роднина и да си поделите необходимата сума. Така, финансовата тежест ще бъде много по-малка и няма да се налага да прибягвате до резервния ви фонд.

Стрелец

Днес е необходимо да се съсредоточите върху важните неща в живота си като партньора, семейството и любовта си. Бързо ще оцените, че единството и привързаността могат да създадат един вълшебен ден.

Днес, ще се чувствате на мястото си и работата ви ще върви отлично. Използвайте силата, която звездите ще ви вдъхнат днес и използвайте времето си пълноценно да реализирате някои от смелите си планове.

Финансовото ви състояние ще остане стабилно днес. Въпреки това, по-добре да отложите за друг ден някои инвестиции и разплащания с големи суми. Проучете добре къде да насочите парите си, за да сте на печалба.

Козирог

Използвайте този ден, за да изразите вашите потребности. За щастие звездите са ви снабдили с много чувствителност, така че да не се сблъсквате с никакви проблеми, когато изправяте партньора си с желанията си.

Вероятно, ще се сблъскате с доста ограничени хора, които ще излеят цялата си злоба, но не се чувствайте длъжни да ги изслушвате до край и да търпите подобно отношение.

Някои членове от семейството ви може да ви окажат финансов натиск днес, искайки от вас сравнително голяма сума пари за някои сметки и неотложни покупки. Добрата новина е, че ще се справите с тази неблагоприятна ситуация по възможно най-добрия начин.

Водолей

Ще имате изобилие от енергия, за себе си, семейството и приятелите си и ще сте силни, спокойни и хармонични, укрепващи семейните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат подкрепата, когато имате нужда от нея.

Усилията ви за усъвършенстване на работните ви умения най-накрая ще ви доставят удовлетворение. Вероятно, вашите шефове ще бъдат впечатлени от работата ви и ще получите подобаваща признателност.

Денят ще е благоприятен относно финансовите въпроси. Вероятно, ще изпаднете в парадокс, в който няма да гоните парите, а парите ще гонят вас през този ден.

Риби

Днес връзката ви ще бъде напълно хармонична. Трябва да се насладите на тази спокойна задружност, която няма да бъде нарушена от никого. Ще има меки думи и малки жестове, които ще останат в съзнанието ви.

Звездните цикли вероятно ще останат благоприятни за вашия професионален живот. През този период може да почувствате подобрение значителен напредък в кариерата.

Това е ден, призоваващ към толкова много идеи изненади, тъй като от едната страна можете да очаквате задоволителни финансови печалби от добро представяне, но от друга страна, ще имате съмнения дали да не инвестирате в някой отдавна чакащ проект.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.