Овен

Настоящата планетарна конфигурация ще ви донесе много слънчево настроение. С вашия неповторим чар ще се почувствате непобедими в романтично отношение. Всичките ви желания днес може да се реализират.

Високото самочувствие, което демонстрирате ще е пряко свързано със здравето ви днес. Оригиналната висококачествена бутилка за вода ще е много важна за вас днес, когато излизате навън. Погрижете се и за здравето на зъбите и венците си в този ден.

Телец

Ако все още нямате сериозна връзка, то не стойте вкъщи пред компютъра, а си облечете новите дрехи в ярки цветове и излезте навън сред компания от познати и приятели. Много е вероятно днес да срещнете човек, който да привлече вниманието ви.

Общуването с множество хора ще ви изтощи допълнително, така че днес ще имате нужда от медитация, почивка и йога практики. Много е вероятно да се чувствате като „пребити“ дори да не сте извършвали тежък физически труд. Обърнете внимание на качествената почивка.

Близнаци

С вашите отлични комуникативни умения днес ще имате шанса да направите така, че да извадите най-добрите качества у партньора ви наяве. С разположението на звездите днес ще успеете да преразгледате всички вредни навици и да въведете подобрения във връзката ви.

Благодарение на благоприятното разположение на планетите в сектора отговарящ за здравето ви, днес ще се чувствате отлично. Добрата физическа активност и спазването на здравословен режим на хранене ще дадат резултатите, които чакате, така че продължете със здравословните навици.

Рак

Ако имате твърде високи и нереалистични очаквания за любовния ви живот, съвсем скоро може да се почувствате нещастни и неудовлетворени. Приемете партньора ви такъв, какъвто е с всичките му положителни и отрицателни качества. Така, ще се почувствате много по-добре и хармонично.

Някакво преживяно разочарование от ваш близък, сериозно ще повлияе на настроението ви през този ден. Вместо да страдате и да се затваряте в себе си, ще е добре да изкарате емоциите си и да се отдадете на любимия ви спорт.

Лъв

Битовите проблеми може да ви създадат известно напрежение и дребни спорове, но добрата новина е, че бързо ще съумеете да ги отстраните. В края на деня, ще почувствате известно сближаване и топлина помежду ви.

Днес, може да сте доста объркани и несигурни в собствените си действия. Определено, хората, които са около вас, силно ще ви повлияят. Доверете се на интуицията си, преди да приемете някой чужд съвет за вашето по-добро здравословно и емоционално състояние.

Дева

Вероятно трудно ще сдържате емоциите си и страстната си природа. Желанието ви да бъдете постоянно до партньора ви, ще е силно изразено днес и нищо няма да ви попречи да прекарате един чудесен ден и страстна нощ.

Възможно е, днес ще се подразните на хората около вас, които са по-летаргични и не се справят с трудностите в ежедневието си. Желанието ви да помогнете на тези ваши близки хора, ще е силно изразено. Днес, ще сте главната мотивираща и вдъхновяваща фигура за другите.

Везни

Промените в отношенията се усещат тогава, когато осъзнаете, че и двамата с вашият партньор сте в някакво плато и битовите проблеми завземат ежедневието ви. Разположението на планетите днес може да ви насърчи да вникнете по-дълбоко в проблемите, за да стигнете до тяхното успешно разрешаване.

Умората от умствения труд, който полагате и непрестанното ви мислене как да се справите с лични и професионални проблеми,  определено ще се отрази на здравето ви като цяло. Насочете всичките си усилия към физическа дейност, за да се освободите от негативните емоции.

Скорпион

В случай, че все още търсите любовта на живота ви, то само седенето вкъщи и мечтите за идеалната половинка, няма да ви помогне особено. Излезте и се включите в някакви колективни спортове и инициативи, където да създадете нови контакти с хора със сходни интереси на вашите.

Ако имате проблеми със съня, то се уверете, че не преяждате на вечеря и се движите достатъчно през деня. Не пренебрегвайте този проблем, ако искате да съхраните доброто си здраве. Не са изключени и болки в главата днес.

Стрелец

Разположението на планетите днес ще ви насърчи да сте по-спонтанни в любовния ви живот и по-малко да се тревожите какво си мислят хората за вас. Ако сърцето ви иска да е с някого, когото силно обичате, а родителите ви например са против, то се вслушайте в гласът на сърцето си.

Ако не сте доволни от физическата си форма, се опитайте да изключите от менюто си хляба и повечето бързи въглехидрати. Наблегнете на салатите и храни като риба и бобови растения, които ще ви се отразят изключително добре на организма ви.

Козирог

Ако сте решили да подложите на тест човекът, когото харесвате и изчаквате максимално дълго време, преди да го допуснете по-близо до себе си, то с настоящото разположение на планетите, процесът може да се ускори доста без всички тестове, на които подлагате любимия ви човек. Сближаването ви ще бъде удовлетворяващо.

Еуфорията от творческите ви и професионални постижения, може да се отрази неблагоприятно на физическата ви форма с честите поводи за празнуване с богата трапеза. Старайте се да спортувате поне три пъти седмично и да спазвате диетичен план за вашето здраве.

Водолей

С разположението на планетите днес в сектора ви отговарящ за любовта, ще се чувствате на върха на щастието. Ще сте напълно удовлетворени от настоящата си връзка, а ако нямате такава, то ще имате всички шансове да създадете такава от общуването ви в голяма общност от хора събрани на открито днес.

За да сте напълно удовлетворени от себе си и да намерите мир и спокойствие, вероятно ще трябва да анализирате нещата, които ви връщат назад, и не ви позволяват да прогресирате по отношение на физиката ви. Открийте грешките в тренировъчния и хранителния ви план, и незабавно ги отстранете.

Риби

С настоящият космически климат днес любовната ви връзка може да избухне с много страст и жар. Осигурете нужното пространство любовта ви да разцъфне и се погрижете за всички жизненоважни съставки, които са необходими на вашето „цвете“.

Ако често се отклонявате от хранителния си режим и пропускате тренировките си, то тогава си представете, че трябва да бъдете идеалният кандидат на своеобразно интервю за работа. Винаги, когато се изправите пред дадено изкушение, помислете как трябва да бъдете победителят в надпреварата с най-добрите данни и качества.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.