Рак

За вас януари ще се яви чудесен месец за развитието на взаимоотношенията във всякакъв аспект. Любовните връзки ще преминат към по-високи вибрации и това ще допринесе за повече доверие помежду ви. Семейните двойки спокойно могат да поддържат общите си интереси и навярно ще достигнат до консенсус по повечето въпроси.

През този месец ще имате много работни ангажименти. През първата десетдневка от януари навярно ще се опитате да бъдете по-конкретни в колегиалните си отношения. Работата в екип ще има известни проблясъци, и това определено ще доведе до сериозни успехи.

През повечето дни от януари месец настроението ви ще бъде приповдигнато във финансово отношение. Едва ли ще си позволите да харчите безразсъдно своите трудно спечелени пари. Ще оцените всяка една спечелена стотинка. Колкото до инвестициите  ще се наложи по възможност да ги избягвате по-често.

Лъв

Повечето от плановете ви през този месец ще бъдат свързани със семейството. Ще имате нужда да прекарате повече време с близките си, както и да изчистите ума си от хилядите ангажименти. Любовните двойките ще бъдат много по - близки, отколкото смятат, за да постигнат обща цел. Ако обмислите да създадете семейство, януари е подходящото време за това.

В работата ви може да изпитате чувството за еднообразие. Не трябва да оставяте нещата така. Имате поставени цели, от които не трябва да се отказвате. Вероятно късметът ще бъде на ваша страна. Ще получите важни новини, които ще повлияят върху бъдещите ви възгледи в работната сфера.

През януари има вероятност за увеличение на вашите доходи. Това ще ви помогне да направите по - добри инвестиции за сигурно бъдеще. Към края на месеца една добре извършена сделка вероятно ще подобри финансовия ви статус. Опитайте се през целия месец да проявите повече търпение и по този начин ще намалите вероятността да понесете никакви загуби.

Дева

Бъдете готови за повече компромиси, за да избегнете проблемите през този месец. Семейните двойки да не обръщат особено внимание на някои недоразумения, защото може да бъдете погълнати от неприятностите. Самотните могат да бъдат изненадани неприятно от някоя лоша януарска шега и това да освети техните намерения.

В началото на месеца може да очаквате добри резултати в своята работа. Тези от вас, които търсят работа  или възнамеряват да заменят работното си място, ще трябва да отложат това за известно време. През втората половина от месеца ще може да видите плодовете на своя труд и да внесете корекции на работното си място.

Стойте далеч от широки инвестиции този месец, освен ако не сте опитен финансов човек. Януари месец би бил рискован, за да инвестирате трудно спечелените си пари. Трябва да внимавате за какво и къде влагате парите си. Препоръчително е да се консултирате с финансов експерт, преди да предприемете някакви стъпки.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.