Козирог

Вашият партньор може да ви се стори доста инертен през този месец. От вас зависи да запалите отново страстта във връзката си. Това може да е само временен период на охлаждане и вашият любовен живот може бързо да възстанови старата си сила и вълнение. Ако сте самотни, някой вероятно ще  привлече вниманието ви.

Бъдете отворени за нови идеи и бъдете готови да интегрирате всяко ново знание и умение, което сте придобили, за да сте експерт в областта на вашата професия. Не се затваряйте в себе си и бъдете по-комуникативни през целият месец.

Този месец трябва да бъдете нащрек за финансови загуби в резултат на вашите собствени лоши решения. Очертават се немалко дни на преразход, който трябва да избягвате на всяка цена. Така че се опитайте да бъдете максимално пестеливи в разходите си и ще имате необходимите средства, за да се справите с всички предстоящи разходи.

Водолей

Възможно е да се почувствате ограничени или обременени от определени задължения и отговорности. Също така април  месец носи внезапни и неочаквани промени, с които може да трудно да се справите. Импулсивното влияние на планетите ще ви накара да бъдете по-отговорни, търпеливи, предпазливи и разумни.

Вероятно ще си мислите, че ще бъдете иновативни в работата си, но объркванията между правилното и погрешното ще ви попречат да реализирате идеите си. Дилемата ще бъде решена едва към края на този месец.

Вашата силна воля ще ви позволи лесно да се справяте с трудни финансови затруднения и да правите бързи финансови преценки. Не губете време за безсмислени задачи, които могат да застрашат вашите финанси. Само определянето на цели няма да е достатъчно. Трябва да проявите силна решителност и да бързате в действията си, за да успеете.

Риби

Май месец ви позволява да направите много важни промени в живота си без обичайното прекъсване, което големите промени често носят. Ще има възможности да срещнете нови и вълнуващи хора. Отношенията ви с дългосрочните семейни партньори се очертава да бъдат благоприятни.

Ще имате огромен потенциал да се развивате в професията си и да вървите нагоре. Водете си максимално повече бележки по време на семинар или курс за преквалификация.

Ще можете да се справите с много финансови ограничения, всичко това благодарение на вашата безгранична енергия. Добрата новина е, че няма да се чувствате притеснени, дори ако сте под напрежение, и ще постигнете необходимите резултати. В резултат на това пак ще успеете да постигнете финансовите си цели и без значение в колко трудна ситуация се намирате, ще постигнете добри резултати.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.