Козирог

През август може да се наложи да помислите задълбочено и да разберете качествата, които търсите във вашия перфектен партньор, преди да приемете някакво предложение. Към края на месеца по време на кратко пътуване може да попаднете на някой, който ви впечатлява с чара си и ще се зачудите дали това е вашата сродна душа.

През първата част от месеца повечето финансови планове ще се материализират. Бъдете внимателни с покупките, защото може да закупите стоки на по-висока цена от нормалната такава. През втората половина от месеца ще може да видите плодовете на своя труд и да внесете известни корекции на работното си място.

Водолей

Може да се окаже, че в началото на този месец ще имате разгорещен спор със съпруга или партньора си. Това обаче може да е само временно във вашата връзка. Вашият любим човек може дори да ви изненада с подарък, който ще задълбочи връзката между вас. Самотните може да почувстват някакво привличане към свой колега.

Професионалният ви успех ще се нареди на едно от първите места през този месец. Вашите допълнителни усилия могат да бъдат възнаградени с паричен стимул или повишение. През първата част от месеца новите бизнес партньорства могат да доведат до дългосрочно и печелившо начинание. Към вашето благоденствие ще има и елемент на духовност.

Риби

Пред вас се очертава прекрасен месец. Ще прекарате повече време с любимите си хора и ще ги накарате да се чувстват специални. Отношението ви към живота ще бъде много по-добро през този месец. Ще се справите спокойно с проблемите си. Вашият любовен живот ще бъде пъстър по красив начин.

Емоционалната ви енергия ще бъде толкова силна през този месец, че може да наклони везните и да донесе повече благоденствие за вашите финанси. Вашият бизнес партньор може да ви предостави финансова подкрепа, ако имате някакви парични проблеми. Към края на месеца паричният ви поток може да се увеличи и внезапният паричен приток да ви постави на по-високи финансови позиции. В професионален план нещата ще бъдат аналогични.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.