Козирог

Най-вероятно ще запазите мирът и хармонията в брачния си живот. Можете също така да прекарате добро време със съпружеската си половинка. Съществуват обаче възможности за някакви его сблъсъци или разнопосочни действия, които могат да създадат някои проблеми в отношенията.

Вероятно ще получите добри резултати по отношение на малки проекти на работното място. Опитайте се обаче да избягвате спорове с шефа си, защото това може да ви постави в предизвикателна ситуация.

Този месец може да се сблъскате с някои финансови проблеми, затова се опитайте да спестите пари и да не харчите за ненужни неща. Освен това има шансове за разходи поради здравословни проблеми. Освен това разходите за ремонт, електричество или водопровод са на наталната ви карта.

Водолей

През месеца, влюбените двойки вероятно ще имат възможност да дискутират, кое е поправимо и кое следва да бъде коригирано. Като цяло, този месец е благоприятен в личен план. През последната половина от месеца за семейните не се очертава да срещнат препятствия, с които са се сблъсквали в предните дни.

Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да сте наистина търпеливи през този месец. Вероятно, ще се почувствате така, сякаш не получавате необходимият резултат, спрямо упоритата ви работа.

Декември е благоприятен за закупуването на ново превозно средство за лични или за бизнес цели. Въпреки финансовата благодат, трябва да внимавате много, защото и най-малката грешка, може да ви принуди да заплатите висока сума пари, а това ще ви коства много време, за да компенсирате съответните загуби.

Риби

Първите дни от декември ще бъдат великолепни по въпроси, свързани със семейните ви отношенията, както и в любовен аспект. Ще се наложи обаче да бъдете много внимателни през последните дни от декември. Има вероятност за неправилно общуване и недоразумения, възникващи между вас и вашия партньор.

Вероятно ще подобрят перспективите ви за кариерна изява. Но може да останете малко напрегнати в началото на месеца. Нивото на проблемите може да започне да се разпространява с напредването на декември, ала към края на последният месец от годината се очертава да се разсеят окончателно.

Възможно е да постигнете всичките си цели и вашето финансово състояние да стане още по-стабилно. Това може да е благоприятен месец за инвестиране на пари, тъй като инвестицията, направена през тази фаза, вероятно ще донесе неочаквани награди в бъдеще.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.