Козирог

За необвързаните, може да срещнете потенциален партньор в работата. Възможно е да е наченка на служебен роман или началото на по-сериозна връзка. Ако сте във връзка, уверете се, че слушате какво има да сподели вашият любим човек, тъй като комуникацията ще играе много важна роля. Парите ще дойдат при вас от различни източници. Скоро някои от вашите дългосрочни инвестиции ще започнат да се изплащат. Ако сте вложили пари в различни застрахователни полици, фиксирани депозити или други видове относително сигурни инвестиции, скоро ще получите известна възвръщаемост. Тези приходи ще бъдат много ценен източник.

Водолей

Ще почувствате по-дълбока връзка с партньора си и ще станете по-любящи. Ще можете да се справите с някои проблеми, които са притеснявали вас и партньора ви, и ще се почувствате по-близки от всякога. В случай че отдавна обмисляте да се разклоните в нови бизнес начинания, това е подходящият момент да го направите. Вероятно ще изберете да правите бизнес с чуждестранни фирми, което ще бъде доста печелившо в дългосрочен план. Дръжте очите си отворени за най-добрите възможности за инвестиране в имоти.

Риби

Може да преживеете голяма промяна в любовния си живот. Ако сте необвързани, може да срещнете някого, към когото ще бъдете силно привлечени. Ако сте във връзка, може да се откажете от нещо, което е създавало проблеми за вас и вашия партньор. Ако работите, вашият ръководител може да ви даде бонус или блестяща препоръка. Вашите началници са забелязали усилията ви. По отношение на бизнеса ще привлечете правилното внимание. Вашите клиенти ще забелязват вашата упорита работа и бизнес етика и ще получите благосклонно внимание и оценка.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.