Козирог

Очаква ви един натоварен месец особено в работен план, но ще разполагате с всички необходими ресурси, за да се справите с предизвикателствата, които месец март ще ви предложи. Все пак бъдете много внимателни, защото слабото ви място ще бъде нервната ви система. Във финансов аспект има вероятност от силни притеснения, които може да ви разсеят и объркат формирането на бюджета.

В личен план хаосът ще бъде чест ваш гост, така че не се задълбавайте с прекалени мисли, какво ще се случи с години напред. По-добре да слушате сърцето си, което ще ви накара да сте в ритъм през целият този месец.

Водолей

Ако през февруари сте си съставили списък от идеи с добри намерения за семейството, паричното благополучие и успехи в работата, то през месец март вероятно ще имате щастието повечето от тях да се реализират. Също така ви очакват нови предложения от познати, нови приятели или контакти.

Любовните и семейните връзки ще протичат относително гладко. Най-вероятно ще ви накарат да се чувствате живи, може би ще ви предложат много забавление през свободното ви време. Не очаквайте нещо по-ново и свежо във финансово отношение, освен обичайното такова.

Риби

Очаквайте пълни банки от енергия, динамика и желание да промените някои ваши вредни навици. Най-вероятно ще пристъпите с десният крак портите на март месец. Съхранете през целият период нервните си клетки, защото в последната декада от месеца може да се почувствате слаби, сякаш пътят, който преследвате, става все по стръмен и труден.

Като начало може да почувствате потребност да се разсеете от проблемите в работата си, също така ще изпитате недоволство от липсата на повече парични средства. Необходимостта да компенсирате укрепването на устоите на вашата връзка или семейство ще бъде приоритет през целият месец март.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.