Козирог

Март месец ще ви донесе вероятно много страстни и специални емоции! Не иде реч само за любов и еротика, а като цяло. Това ще бъде вашето лично отношение, което ще характеризира вашия стил, начина, по който подхождате към живота, междуличностните отношения от всякакъв вид, вашите интереси и прочие. Между ентусиазма и радостта, и желанието да погледнете в бъдещето с други очи, ще се оправите, но обърнете внимание на недоразуменията през втората част на месеца.

Водолей

Бунтове от идеи, ентусиазъм, енергия и желание да живеете и да се наслаждавате на удоволствията на живота ще ви посрещнат с отворени обятия в началото на месеца. Небето ще ви обича през голямата част от март и и най - вероятно това е подходящият момент да разрешите някои неприятни проблеми и да оставите някои лоши мисли завинаги зад себе си! Бъдете все пак предпазливи, защото към края месеца настроението може да варира, както и енергията, и търпението.

Риби

Ако не сте родени в края на март, месец, който ще ви донесе няколко подаръка, включително основния за спокойствието и удовлетворението. С Юпитер ще работи във ваша полза през по-голямата част от март, вероятно ще можете да отмените някои тревожни ситуации, съмнения или недоволства. Със сигурност ще имате всички сериозни намерения да се радвате на живота и да култивирате всичките си любими удоволствия.