Козирог

Може да се наложи да обърнете повече внимание на личен проблем, който може да сте пренебрегнали, или може да ви накара да се почувствате още по-разочаровани. Възможно е също да има промени в работата, но поддържайте положителна нагласа, за да можете да се отървете от всяка пречка. Може също така да намерите нов източник на мотивация или вдъхновение в работата. Вашите средства ще бъдат използвани за покриване на пътни разходи този месец.

Водолей

Възможно е да има някои недоразумения с партньора ви, така че трябва да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има възможности за нови начала, като среща с нови приятели или стартиране на нов проект или начинание. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на предимствата през следващите месеци. Доколкото е възможно, стойте далеч от схемите за бързо печалбарство.

Риби

Това е чудесен месец да посветите енергията си на своите интереси и страст. Уверете се, че сте заобиколени от добра компания, която ще ви подкрепя, и ще бъдете по-успешни в заниманията си. Въпреки че може да има забавяне в постигането на целите ви, важно е да продължите. Този месец ще постигнете значителни печалби и ще спечелите много пари. Това се дължи на правенето на още няколко инвестиции, които имат солидна обосновка.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.