Козирог

През този месец несъмнено ще се борите със завидна динамика със себе си, с ясни идеи, готови да се изправите пред всяка ситуация, и може дори да се превърнете в отправна точка в семеен и личен план. Словата ви ще бъдат вдъхновени и заедно с вълнението и съчувствието, ще ви насърчат да застанете над нещата. Месецът е подходящ период и за вземане на важни решения по работни, финансови, семейни, или лични въпроси. Най-вероятно ще бъдете рационални и далновидни.

Водолей

Още с настъпването на септември месец ще навлезете в период на размисли. Макар и малко притеснени, ще се фокусирате върху въпроси, за които от дълго време бихте искали да узнаете крайния резултат. Дори септември да започне по двусмислен начин, запазете спокойствие и преди всичко се избавете от всички тези черни мисли, защото от средата на месеца Юпитер ще ви предостави  повече яснота и вече ще знаете как да продължите напред. Най-вероятно ще се появят още новини на септемврийския хоризонт, но не бъдете припрени, това е рефренът на един доста непредсказуем период за вас.

РибИ

Този жизнен и динамичен месец ще ви предостави много положителни ситуации. Небето ще ви възнагради за предишните усилия, увенчавайки амбицията и  упоритостта с успехи. За много от вас през месец септември вероятно ще дойдат някои вълнуващи новини, за да направят отношенията ви по-малко монотонни. Изглежда, че ще плувате често срещу течението и ако не можете да реализирате напълно желанията си, не натискайте спирачката. Задават се още по-добри времена при това съвсем скоро.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.