Козирог

Първата половина на този месец може да се окаже страхотна за влюбените. Семейните двойки също ще имат възможността да се убедят, че обичта им един към друг става все по-дълбока и дълбока. Самотните вероятно ги чака романтична връзка с близък приятел.

Очертават се неприятности в професионален план, които трябва да преодолеете, за да бъде тествано вашето търпение. Не се оставяйте да изпадате в прекомерна критика, в противен случай ще трябва да се сблъскате повече с проблемите.

Финансовото ви положение може да даде възможност на вас и семейство ви да се зарадвате на повече удобства в домът. Въпреки това, трябва внимателно да следите разходите си и да избягвате да правите покупки въз основа на необоснованите капризи.

Водолей

Вероятно ще се чувствате притиснати да вземете решение, за което не сте готови. Колкото и да отлагате, винаги ще има страх и несигурност във вас, така че половинката ви може да изиграе решаваща роля и засили вашата решителност. Относителна стабилност в сектор любов и семейство.

Вероятно няма да работите в правилната посока, тази, която би могла да ви накара да постигнете безброй успешни дни. Може би няма да вярвате достатъчно на себе си, оставяйки се да бъдете обусловени от преценката на другите.

Възможно е да претърпите известен неуспех през януари. Късметът навярно няма да бъде на ваша страна. Необходимо е да поддържате отчет за всичките си финансови действия, за да упражнявате по-голям контрол върху парите си.

Риби

Семейните ще имат много повече шансове да очароват своите половинки. Вашето особено внимание и грижа, най-вероятно ще възрадва любимият ви човек. Като цяло се очертава благоприятен месец.

През януари ще се наложи да бъдете по дисциплинирани и организирани, за да се справите с всичките си проекти. Не се отклонявайте от графика си и следвайте стриктно плана си. Колкото по-стриктни сте, толкова повече неща ще успеете да свършите.

Непредвидените разходи ще изникват от всякъде още в самото начало на месеца, които ще ви оставят почти без пари. Не харчете неразумно, за да не се налага да взимате заеми.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.