Козирог

Юни ще ви позволи да настроите чувствата си към вибрациите на половинката си. За семейните, началото на месеца ще бъде ключов период за избягването на сблъсъци, които биха могли да нанесат сериозни пречки във взаимоотношенията. Труден месец се очертава и за влюбените, ще трябва да се пазят от импулсивни действия, вероятно породени от ревност, а и не са изключени дни изпълнени със силни напрежения.

През този месец ще трябва да подходите много внимателно при взимане на решения в професионален план. Ще се наложи да контролирате разходите си през юни, в противен случай ще почувствате финансовата обремененост. През втората десетдневка ще трябва да избягвате да поемането на непремерени рискове. Също така има вероятност от възникването на неочаквани разходи, които могат да повлияят на бюджета ви. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели.

Водолей

Повечето от семейните ви проблеми ще бъдат разрешени през този месец. Ако сте неангажирани, още през първата десетдневка на юни, може да изпитате угризения, че сте толкова консервативни и не допускате близо до себе си хората, които харесвате. Колкото до самотните и този месец ще се задоволят единствено с близкото си обкръжение, приятели или роднини. Вкратце, юни ще бъде на приливи и отливи.

В края на юни проблемите вероятно ще се увеличат, което може да ви попречи да завършите работните си задачи успешно. Вероятно ще се наложи да положите повече усилия, за да постигнете финансовите си цели през този месец. Имайте предвид, че разходите ви ще са много по-високи от доходите ви. Едва към края на юни се очертава финансовото ви състояние да се подобри. Поради множеството разходи, този период може да ви накара да се почувствате малко по-натоварени във финансово отношение.

Риби

Юни ще се окаже благоприятен за повечето влюбени. Може да изпитате известни притеснения още през първите на този месец. За семейните двойки, нещата ще бъдат на желаното ниво. В някои ситуации ще имате щастието половинката да ви обърне повече внимание, но ще има и дни на пасивност, а и не са изключени чувства на огорчения и разочарования. Ако сте самотни, от средата на този месец може да се окажете щастливци.

Ако искате да разширите професионалните си качества, този месец е благоприятен за това. През втората десетдневка от очаквайте по-големи постижения на работното си място. Този месец ще ви донесе нова промяна във вашето финансово състояние. Така че, ако имате някакви планове за това как да подобрите финансите си, продължете да гоните основните си цели. Ще имате няколко шанса с близките си, за да получите тяхната подкрепа за осъществяването на някои материални ваши амбиции.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.