Козирог

Връзката ви ще бъде напълно хармонична през повечето дни на октомври. Ще има нежни думи и романтични жестове, които ще оставят чудна диря в съзнанието ви. Семейството и приятелите ще се чувстват особено привлечени от вас и ще ви обгръщат с много внимание.

Най-вероятно ще получите цялата енергия и ентусиазъм, от които се нуждаете, за да повярвате в себе си, че вашите работни проекти ще се превърнат от мечти в реалност. В резултат на това, че преследвате амбициите си, перспективите за кариера ще се подобряват все повече през октомври.

Ще бъде благоприятно, ако през целият месец разсъждавате реалистично, когато става въпрос за пари. Това ще ви даде самочувствието, от което се нуждаете и най-вече да реализирате правилните бизнес решения. Възможно е да осъществите нови бизнес контакти, които ще ви бъдат от изключителна полза.

Водолей

Напълно е възможно през този месец, да се вземат някои важни решения за връзката ви. Затова трябва абсолютно да се отървете от старите мисли и най-накрая да започнете да говорите с партньора си открито и честно. Освен, че трябва да изложите своите си желания, определено е необходимо да вземете предвид и идеите, и потребностите на вашия партньор.

Този месец ви дава ясен и категоричен знак, че не можете повече да отлагате предстоящите промени в работен план. Контролирайте емоционалните си очаквания, опитайте се да изглеждате спокойни, в противен случай може да предизвикате подозрение сред „конкурентите“ си и да ги накарате да завиждат на вашата позиция.

Звездите ще бъдат благосклонно настроени към вас през октомври. Поддържайте високо финансовото си ниво на активност, защото ще имате уникалния шанс за печеливши бизнес сделки или важни покупки. Не оставяйте финансови ви задължения да останат неизплатени.

Риби

Необходимо е да се възползвате от октомври, за да подновите хармонията в семейството си. Навярно ще успеете да разрешите стари конфликти, като направите първата стъпка за изясняване на нещата. Звездното разпределение е благоприятно за заравяне на томахавките през целият този месец.

Може да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения, както и да предприемате нови проекти. Ще имате голямо самочувствие и ще се радвате на висока оценка както с колеги, така и с шефове. Останете смирени и внимателни, за да поддържате този си статус.

Този месец, бизнес инстинктите ви ще бъдат добре усъвършенствани, затова ги използвайте, за да се концентрирате върху най-важното. Направете необходимите инвестиции и печалбите скоро ще дойдат. Купете си нещо, защото при тези благоприятни обстоятелства наистина си заслужава да празнувате.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.