ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за НОЕМВРИ

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за НОЕМВРИ

Козирог

През ноември очаквайте нестабилна ситуация в личен план, от която трудно ще излезете. С течение на трите десетдневки романтиката ще се стабилизира. Постарайте се да имате хармонични отношения с партньора си.

Стресът може да ви накара да се почувствате малко изморени този месец. Това може да е от натрупването на прекомерно натоварване, което ви се е наслагвало през последните няколко седмици. Меркурий ще ви следи изкъсо. Към втората декада от месеца са възможни някои малки финансови загуби, но за сметка на това ще извлечете ценни поуки за следващите няколко месеца. Не давайте никакви поводи за оплаквания по паричните въпроси, в противен случай вашата унилост може да стане реалност.

Водолей

През ноември хармонията ще преобладава във връзката ви. Бъдете наясно с действията си по отношение на любовта. Възможно е някои интимни връзки да бъдат провалени. Търпението ще бъде от съществено значение за вашата връзка. Венера ще помогне да се възстановят много от рухналите любови.

Този месец ще откриете, че ще работите усилено върху работата си и се чувствате горди от последните си постижения. Балансът между работата и дома ще бъде от съществено значение. Месецът ще изисква от вас много умереност и примирение  във финансово отношение. Обстоятелствата могат да доведат нещата до особено големи разходи, особено през втората десетдневка от месеца. Възможно е да подобрите финансовия си комфорт едва към края на ноември.

Риби

Вероятно ще пътувате този месец, един воаяж, който планирате от известно време. Това най-вероятно ще бъде семейно пътуване и вероятно до обект с културно или историческо значение. Това пътуване може да има голямо значение в живота ви. Ноември ще се окаже вълнуващ за повечето влюбени.

Очакват се много промени в професионалната област. Освен това, може да се появят някои възможности за работа на свободна практика, които ще ви дадат възможност да реализирате много повече своите умения. Изглежда, че през този месец паричните постъпления ще поставят своят пик. Вложеното ще разцъфти и ще имате чудесната възможност да съберете един добър финансов урожай. Към средата на ноември някои от вас ще получат добри финансови постъпления от имоти по наследство, което ще ви даде шанс да реализирате повечето от вашите цели.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

 

 

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Може би напоследък сте срещнали някои грешни хора, които са ви
Овен Семейните двойки ще трябва да поемат отговорност, както от едната,
Овен Внимавайте за някои неочаквани събития, засягащи любовния ви живот
Овен Липсата на любов и внимание от половинката ви може да ви накара да се
Овен Дълго лелеяно желание се натрапва в съзнанието ви и в дневния ред.
Овен Рядко изпитвате такова състояние на яснота и спокойствие, което е от