Дори и да живеем сега в екстремни условия и това лято най-вероятно да е много различно от всичко, с което сме свикнали, все пак си струва да погледнем звездите. Какво са подготвили за всеки зодиакален знак през следващите три месеца и какво да очакваме, ще разкажем в летния си хороскоп.

Овен (21.03 - 20.04)

Като правило, родените под този знак са тези, които не могат да живеят без приключения и очакват с нетърпение летния сезон, който дава толкова много потенциал! Въпреки всевъзможните ограничения, Овните винаги намират креативен начин да постигнат това, което искат, а звездите това лято ще им осигурят много възможности, както в работата, така и в личния си живот, основното е да ги разпознаете навреме и да не ги пропускате.

Телец (21.04 - 21.05)

Звездите на Телец обещават настъпването на промени в различни области от живота им. По-специално промените като преместване в нов апартамент или криза в любовните отношения, които изглеждаха надеждни, във всеки случай ще изтласкат Телците извън границите на тяхната зона на комфорт, което в дългосрочен план ще има положителен ефект и ще им донесе само полза.

Близнаци (22.05 - 21.06)

Това лято Близнаците ще вземат съдбата си в свои ръце. Преди това те бяха прекалено често подвеждани и често се озоваваха до гуша с проблеми, но през следващите месеци родените под този знак умело ще избегнат неблагоприятните ситуации. За вдъхновените и независими Близнаци всички пътища вече са отворени. В средата на юли те ще успеят в проекти, които отдавна са замислили.

Рак (22.06 - 22.07)

Раците гарантирано да си представят това лято напълно различно. Те упорито не искат да се разделят с надеждна ваканция на плажа, заобиколени от приятелите и семейството си. Възможно е това да се случи. В крайна сметка сега звездите са на тяхна страна: всичко, което Раците ще предприемат през лятото, със сигурност ще има положителен резултат.

Лъв (07.23 - 08.23)

Това лято Лъвовете ще имат трудно време. Защото вместо да показват най-добрата си страна на плажа или на публични събития, те ще трябва да станат по-креативни, за да привлекат вниманието. Предстоящото отпускане на карантинните мерки със сигурност ще внесе разнообразие в любовния живот на Лъвовете, които повече от всякога са готови за нови контакти.

Дева (08.24 - 09.23)

Девите, като правило, не е необходимо да отиват далеч, за да се чувстват щастливи и удовлетворени. Лятото на 2020 г. може да стане за този зодиакален знак особено „домашно“. Това ще доведе до факта, че семейните връзки, както и отношенията с любим човек, ще се засилят и ще се превърнат в истинска идилия.

Везни (24.09 - 23.10)

Настоящата коронакриза отново показа на Везните, че е необходимо да се цени всеки преживян миг. Независимо какво ще се случи това лято, обикновено спокойните Везни ще използват всяка възможност, за да не пропуснат нищо случайно. Също така звездите обещават на представителите на знака успешни летни познанства и романтични забавления.

Скорпион (24.10 - 20.11)

След трудното начало на годината Скорпионите, както никой друг, трябва да „поемат дъх“ и най-добре е да направят това през летните месеци. Скорпионите не се отказват от надежда за приятна юлска ваканция някъде в курорт, но звездите съветват да не отиват никъде, а да създадат свой дом и да създадат в него оазис на комфорт, който в бъдеще ще помогне на представителите на знака да се втурват в битката с нова сила.

Стрелец (21.11 - 21.12)

Стрелецът не е от онези хора, които по време на пандемия на коронавирус прекъсват всички връзки и остават в "себе си". Стрелецът винаги се стреми към приключения и вълнения, а това лято звездите ще бъдат благоприятни за тях, давайки на представителите на знака някои отлични възможности да утолят жаждата си за приключения.

Козирог (12.22 - 01.20)

Защо да отидете далеч, когато щастието е под носа ви? Всеки Козирог трябва да си зададе този въпрос веднага щом Летният триъгълник започне да се вижда на нощното небе. Планетата на енергията Марс и планетата на любовта Венера скоро ще обединят сили, ще отворят очите си за очите на Козирозите и ще помогнат да разберат, че щастието всъщност е в краката им. И тогава всичко, което трябва да направят, е да го вземат и да си дадат шанс.

Водолей (21.01 - 19.02)

Това лято звездите ще тестват решителния и волеви Водолей за издръжливост. Нищо няма да е същото както преди и ще отнеме много време, за да се върне всичко в норма. Щом представителите на знака приемат този факт, броят на нереализираните планове ще намалее, а с него и броят на разочарованията. През летните месеци на Водолеите се препоръчва просто да живеят и да се наслаждават на малките неща, това ще ги направи по-привлекателни в очите на други хора и ще доведе до нови познанства, вероятно романтични.

Риби (02.20 - 03.20)

Следващите три месеца ще дадат на Рибите вълна от приятни емоции. Звездите препоръчват представителите на знака да се концентрират върху огнището, да отделят време за семейството и отглеждането на деца. Трябва също да обърнете специално внимание на вашата сродна душа. Благодарение на грижите и чувствителността, Риби ще могат да изведат любовните си отношения на ново ниво още преди настъпването на есента.