Овен

Този месец помислете да обърнете повече внимание на това, което интуицията ви казва! Ако се чувствате странно в  настоящата си връзка, проследете това чувство и разберете какво причинява това. Опитайте да поправите нещата с партньора си, ако напоследък не сте били. Ако сте необвързани, може да се почувствате принудени да флиртувате и да се свързвате! Добре е да проявявате смелост с любовта си, просто не прекалявайте, тъй като не знаете къде ще се отзовете. Отложете всички планирани инвестиции и покупки, ако можете. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Дръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития.

Телец

В случай, че сте неангажирани може да получите неочаквано обаждане от някой. Не пренебрегвайте ухажорите си, тъй като те могат да прераснат в нещо по-специално! Ако сте семейни  или имате връзка, този месец е идеалното време да осъществите мечтите си! Ако винаги сте искали дом или да опитате ново приключение заедно, направете го безопасно и ще изпитате ново ниво на любов и уважение един към друг. По отношение на финансите днес може да имате някои неприятни преживявания и да сте принудени да осъзнаете собствените си слабости. Парите ще ви създадат проблеми. Не губете време да компенсирате потиснато си настроение с ексцесии при пазаруване.

Близнаци

Този месец може да почувствате подновено желание за емоционална близост с половинката. Възползвайте се от тази енергия, за да разпуснете бдителността си. Отделете време да общувате помежду си като в старите времена и разкрийте скрита част от себе си, за която останалите не знаят. Не се страхувайте, те ще ви разберат! Ако сте необвързани, не приемайте живота твърде насериозно и просто се забавлявайте на воля. Помислете да общувате повече със забавни хора, които ще извадят най-доброто от вас. Нищо не може да ви спре в момента и цялата ви работа изглежда успешна. Това важи и за паричните въпроси. Няма за какво да се притеснявате, тъй като сте в печеливша серия. В случай, че имате свободни пари, сега е подходящ момент да инвестирате.