Овен

През април може да имате проблеми с комуникацията с партньора си и това да доведе до някои проблеми във връзката ви. За самотните, този месец може да е подходящ момент да се отправите към приключение или да опитате нещо ново. Може да получите добри новини по време на работа към средата на месеца.

Бъдете много внимателни да не се забърквате в какъвто и да е спор с партньора си, тъй като това може лесно да се превърне в голям конфликт. Избягвайте да бъдете прекалено властни, тъй като това може да прогони партньора ви.

Очаквайте важни събития свързани с вашите професионални отношения. Ваш колега или работодател може да е в основата на бъдещи промени, нова дейност към края на месец април.

Най-вероятно ще се наложи да промените нещо във вашата финансова стратегия, за да укрепите паричното си състояние. Бъдете упорити, този месец е финансово благоприятен.   

Телец

Прекаленият престой в домашната обстановка може да ви тласне към нови хоризонти. Вероятно ще ви се иска да излезете и да се насладите на открито. Направете известни  усилия, за да се свържете с вашите стари приятели или семейство, с които не сте се свързвали напоследък. Ще намерите удоволствие в чата с тях или прекарването на известно време с тях.

Самотните, които са планирали да изразят чувствата си към някого, трябва да го сторят още в началото на месеца, тъй като най-вероятно тяхното предложение ще бъде прието. Можете да очаквате всичките ви проблеми да приключат до края на април.

Въоръжете се с упоритост и търпение на работното си почти през целият месец. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни професионалисти, а това определено ще бъде забелязано.

Възможно е да бъдете изненадани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по възможност да покриете своите заеми към частни лица и институции.

Близнаци

Погрижете се за себе си и не забравяйте да отделите малко време, за да се отпуснете и да правите нещата, които ви карат да се чувствате щастливи, като да гледате любимия си филм или да провеждате леки и забавни разговори с приятели. Вашето тяло и ум ще се възползват от тези дейности. Починете си, защото го заслужавате!

Любовта ви ще бъде по-вълнуваща от всякога. Може да се почувствате много страстни и да обсипвате партньора си с любов и обич. Ако сте несемейни, може сериозно да обмислите да влезете в ангажирана връзка.

Вероятно, вашият находчив подход ще ви помогне да се справите ефективно с работните си ангажименти . Също така, месец април ще подкрепя всяко съвместно вземане на решения според астралната ви карта.

Този ден вещае, че настроението ви ще бъде приповдигнато във финансовия сектор. Парите за вас са изключително важни, особено днес и би трябвало да се концентрирате повече, за да ги привлечете.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.