Овен

Връзката ви с вашия партньор изисква известно време, прекарано заедно, както и малко пространство за вашата по-добра половинка, за да изрази мислите си. Ако харесвате някого, може да получите предложение за връзка или да направите предложение за годеж или брак. Сатурн и Меркурий могат да причинят брачни раздори и захлаждане, което може да окаже влияние върху семейния ви живот, така че трябва да бъдете предпазливи. Тези от вас, които са в развод, могат да се отпуснат и да изчакат очаквания резултат. С преминаването на Венера и Марс, тези, които са разведени, могат да получат втори шанс, за да започнат нов роман.

За хората, родени под зодия Овен, този месец е добър от кариерна гледна точка. Сатурн и Меркурий, ще дадат добри резултати. Благоприятната комбинация от двете планети ще ви мотивира да работите упорито и с максимална отдаденост. Ще има и страст към работата. Родените през втора декада ще пожънат плодовете на упоритата работа, която са положили. Ще можете да спечелите доверието на колеги и ръководители. Поради това има шансове за повишение. Вършете старателно всяка работа в офиса. Като сте дисциплинирани, ще можете да спечелите доверието на възрастните.

Този месец благоприятства в бизнес преговорите, особено дългосрочните инвестиции и недвижими имоти. Дискусиите, които ще провеждате, вероятно ще имат сериозен характер. Изглежда ще се увеличи темпото на живот и умствена ви активност като цяло. Отделете допълнителното време, за да имате пълна яснота и не бързайте да вземате важни решения.

Телец

Страстта между вас и вашия партньор вероятно ще се засили през този месец. Близките ви може да ви критикуват за неудачно проявяване на емоции, но това едва ли ще ви попречи да се насладите на чувството, което носи любовта. Ако не сте семейни, вероятно някой ще разкрие романтичните си чувства към вас. Може да очаквате вълнуващи априлски дни на откритие.

Трябва да работите върху подобряването на уменията си, както и да мислите положително. Планетарните транзити благоприятстват прогнозираната финансова печалба, когато са правилно планирани. Може да има голяма вероятност да получите промяна в кариерата или да бъдете избрани на интервю. Ако вярвате в собствения си труд, късметът може да е на ваша страна. Някои от вас може да имат възможност да се срещнат с висши служители или хора, които могат да ви помогнат да подобрите живота си.  

Що се отнася до финансите, този месец ще бъде добър. Може изведнъж да се натъкнете на увеличение на приходите си, което ще ви позволи да харчите за желанията си, а не само за покупки от първа необходимост. Бихте могли да използвате излишните пари, за да укрепите спестяванията си или да изчистите дълговете си. През този месец ви предстои да вземете някои важни решения за извеждане на вашият бизнес на още по-предни позиции.

Близнаци

Благоприятно време за любов и романтика през първите дни от месеца. През втората и третата седмица ще се предостави шанс на влюбените да реализират повече от мечтите си. Неангажираните да имат готовност за нови предложения към края на април. Топли отношения могат ще се разпалят пред април. Този месец ще бъде изцяло на ваша страна и се очаква взаимоотношенията ви да бъдат хармонични.

До голяма степен финансовият ви прогрес ще зависи от новите стратегии и технологии, които прилагате в момента. Неуморният ви труд и всички усилия, които полагате да си вършите работата повече от перфектно, ще ви донесат добри приходи. Това ще подобри финансовото ви състояние и ще можете да изчистите всичките си дългове и кредити. Не забравяйте да инвестирате част от парите си в нещо, което ще ви носи доход в бъдеще.

Този месец ще донесе благоприятни резултати и в сферата на бизнеса. Началото на месеца ще бъде добро за тези, които имат собствен бизнес. Съдружието на Юпитер и Сатурн ще направи вашия бизнес напредък много бърз от очакваното. Вашият бизнес също ще се разшири. Господарят на Меркурий,  показва, че ще имате доволно добри финансови резултати за месецът. Можете да инвестирате голям капитал, за да продължите работата си. Ще получите подкрепата на членовете на семейството в разширяването на бизнеса и инвестициите.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.