Овен

Марс може да загатне за неочаквани събития или затруднения през по-голямата част от месеца, може би, в някои случаи, дори са възможни икономически катаклизми относно  семейния бюджет.

Определено може да ви бъде неприятно, но никога няма да ви липсва готовността за намиране на ефективни решения в работата. Що се отнася до парите, по-добре е да държите очите си отворени и да проверявате всяка клауза, в случай че решите да извършите някаква промяна за дома или при лични покупки.

Телец

През август ще ви е необходима по-голямата сигурност, повече решителност и конкретност в личен и семеен план. Възможни са сериозни разправии с близки или роднини. Едва в края на месеца се очертава един много благоприятен период.

От средата на август комуникацията ще бъде слабото ви място. Вероятно ще трябва да се сблъскате със съмнения или недоразумения в професионален аспект. Планетите този месец са разположени относително добре във финансово отношение. Към края на месеца ще се наложи да помислите за нова кариера или смяна на работата, за да укрепите финансовото си състояние.

Близнаци

Романтиката може да ви сближи един с друг. Август най-вероятно ще се окаже насърчителен месец за семейни двойки. Втората половина на месеца може да донесе още по-добри новини, тъй като може да отделите време да се грижите всеотдайно за семейството си.

Може да откриете, че финансовите ви цели са достигнати до по-високи нива и дори може да имате шанс да разширите инвестициите си. Вашите приятели ще бъдат особено благоразположени в подкрепа на вашите начинания.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.