Овен

Този месец обмислете да обърнете повече внимание на това, което ви казва интуицията! Ако се чувствате странно относно настоящата си връзка, проследете това чувство и разберете на какво се дължи това. Опитайте се да уредите нещата с партньора си, ако напоследък сте се разминали. Можете да се възползвате от нови и вълнуващи възможности за правене на пари. Вероятно е да успеете да си намерите нова работа този месец. Възползвайте се максимално от вашите контакти и възможности сега, защото вашата упорита работа започва да се отплаща. Не се страхувайте да се провалите и бъдете смели в уменията си.

Телец

Ако сте семейни или имате връзка, може да възникнат битки за власт, но не се притеснявайте, можете да работите заедно и да обсъдите проблемите си. Може да има основни проблеми, които витаят, така че ги игнорирайте и това ще бъде невероятен лечебен процес и за двама ви. Можете да въздъхнете с облекчение, знаейки, че финансовото ви състояние като цяло ще остане стабилно този месец. Това не означава, че ще постигнете значителни печалби, но означава, че няма да загубите пари. Трябва просто да оцените тези дни на стабилност и финансова сигурност, защото те са в основата на ежедневието ви.

Близнаци

Възможно е да почувствате подновено желание за емоционална близост с половинката си. И не приемайте живота прекалено на сериозно, а просто се забавлявайте безгрижно! Общувайте повече със забавни хора, защото ще направят най-доброто за вас. Очакват ви много поводи за празнуване. Това ще бъде отличен месец за вашите финанси като цяло. Всички финансови транзакции, извършени по това време, ще донесат значителни печалби. Ще забележите, че банковите ви сметки са в добро състояние и че приходите ви превъзхождат разходите. Това е фантастичен сценарий и трябва да се възползвате от него, като намалите ненужните разходи и спестите колкото е възможно повече пари.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.