Овен

Лошите времена са също толкова част от една връзка, колкото и добрите времена. През февруари ще се наложи да се научите да гледате на нещата от гледна точка на партньора си, да признавате всякакви неправомерни действия и да се учите от грешките, които сте направили. Трябва да имате опрощаващо сърце, за да накарате връзката ви процъфтява. Ще се наложи да предприемете някои действия за възстановяване на финансовото ви състояние след сериозните разходи през отминалия месец. Опитайте се да отделите повече време, за да ангажирате своето мислене върху непредвидени и неочаквани разходи. През февруари ще трябва да бъдете предпазливи на работното си място, тъй като има вероятност да бъдете подложени на риск от загуба на работната си позиция.

Телец

Ако планирате този месец да спечелите нечие сърце или възнамерявате да изведете текущата връзка на по-дълбоко ниво, тогава си дайте време да прецените по-внимателно възможностите си. Ще се почувствате по-добре, ако се изправите пред критичните ситуации, вместо да ги избягвате. Не очаквайте обаче нещо по-различно през февруари. Проектите, върху които работите, вероятно ще бъдат провалени и едва ли ще успеете да приключите ефективно месецът. Вероятно, ще е за добро, за да подсилите своята мотивация. Февруари вероятно ще ви се стори малко негативен по финансовите въпроси. Може би, ще установите, че когато имате необходимост от пари, повечето приятели и роднини изглеждат някак си далечни.

Близнаци

Въпреки че е добре поддържате на връзката си, вие също трябва да практикувате повече сдържаност, за да поддържате партньора си жаден за още и още. Това също ще ви предпази от загуба на интерес и този месец. Най-вероятно ще имате възможността да разширите бизнеса си значително през месец февруари. Ако се занимавате с внос или износ, тогава успехът ще бъде изцяло ваш. Има голям шанс да получите много добър приток от доходи. Фирмите занимаващи се с транспорт и производство на стоки, ще постигнат значителна финансова ефективност.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.