Овен

Много положителни неща и някои досадни дни, това е  портретът за март. Месец, който ще започне с много объркване, вероятно поради проблеми, които трябва да сте си изяснили преди известно време. Търпение, ще го правите от средата на месеца, когато Марс, най-накрая ще ви помогне от вашия приятелски знак . Транзит, който открива отличен период за пътувания и срещи с хора. В края на месеца ще се почувствате леко раздразнителни - Може би спешно ви е необходима кратка ваканция.

Телец

Този месец ще трябва да обръщате голямо внимание на реакциите си, тъй като импулсивността може да ви накара да вземете решение, което ще бъде твърде необмислено, в резултат на което в крайна сметка ще се покаете по-късно. Накратко, малко предпазливост със сигурност би ви помогнало. Обърнете внимание и на противоречията и не поддавайте провокации. С тези семпли напътствия бихте могли да избегнете много проблеми през този месец с много бурно небе. Бъди внимателни!

Близнаци

Очаквайте един прекрасен месец март! През по - голямата  част от месеца ще се радвате на отлични астрални благинки, които ще ви насърчават както да се радвате на живота, така и да мислите за бъдещето си с конкретни решения. Небето ще спонсорира любовта, ще накара семейните отношения да текат по вода, ще подобрява възможностите за социализация и отдих, включително бизнесът и пътуванията. Към средата на месеца обаче комуникацията може да заседне, ала не се притеснявайте, защото ще се активира отново към края на март.