ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за идния месец ОКТОМВРИ

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за идния месец ОКТОМВРИ

Рак

Добрите взаимоотношения в семейството ви ще се засилят към края на месец октомври. Противоположните гледни точки могат лесно да бъдат примирени и вие ще можете да създадете оживена и толерантна брачна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и ще се чувствате спокойни.

Въпреки натоварването в работен аспект, вие ще изпълнявате задачите си с лекота и ще бъдете признати относно вашата професионална компетентност. Като пряк резултат ще откриете, че колегите ви ще се обръщат към вас за съдействие.

През октомври нещата изглеждат относително добре относно финансите ви. Използвайте дните на този месец, за да структурирате правилно бюджета си. Необходимо е да положите повече усилия, за да се справите с някои парични катаклизми, които предстоят през октомври. 

Лъв

През този месец не трябва да забравяте, че особено в  една връзка нищо не може да бъде по принуда! Чувствата са като огнени кълбета и ако се сблъскат, може да се стигне до неконтролируем пожар. Затова не си затваряйте очите пред истината и избягвайте конфликтите. Най-добре се фокусирайте върху половинката си и дарявайте повече обич.

В работните си разговори може да проявите склонност и да прекалите със словата си спрямо колеги и шефове. Бъдете особено внимателни, когато правите това, в противен случай излагате на риск бъдещи си планове и перспективи.

Бъдете изключително внимателни, когато решите да направите големи покупки или да поемате финансови ангажименти, освен ако не са абсолютно необходими. Опитайте се да се справите с припряната си емоционалност и желание за харчене на пари, това би могло да доведе до нежелани последствия. 

Дева

Вероятно връзката ви върви навсякъде и никъде. В случай, че от дълго време нямате заедно опорни точки  помислете какво се е объркало и къде двамата сте изчерпали. Опитайте се да решите проблемите в основата и ги решете взаимно.

Вашата работа ще се характеризира с несигурност и конфронтация през този месец. Поддържайте спокоен външен вид и  избягвайте да влошавате проблемите още повече. Често сериозните сблъсъци отминават също толкова бързо, колкото и възникват.

По отношение на финансите през този месец може да имате някои неприятни преживявания и да бъдете  принудени да осъзнаете собствените си слабости. Това ще ви позволи да се подготвите за по-глобални парични  проекти. През втората десетдневка избягвайте големите инвестиции и покупки.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Преживявате това, което на пръв поглед изглежда доста критично
Овен Анализирайки отново въпроса, може да откриете някои подробности за
Овни Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно
Овен Ще бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате прекалено много
Козирог Може да се наложи да обърнете повече внимание на личен проблем,
Овен Вероятно трудно ще сдържате емоциите си и страстната си природа.