Рак

Този месец има шансове старото приятелство да възкръсне за някои от вас и да се превърне в нещо по-смислено. Вероятно обновяването на любовния ви живот с връзка от миналото ще ви накара да изживеете онези мигове, които във времето са се оказали мъртвородени. Очаквайте моменти на истинско щастие, особено към средата на месеца. Любовта трябва да цъфти в живота ви и да ви държи очарователни.

През този месец е необходимо да бъдете изключително предпазливи, както в работата си, така и във финансовите си дела. Перспективите за бизнес бавно ще се движат във вашия сектор, така че вашият паричен успех може да дойде от приятели или други социални дейности. Внимавайте обаче при бизнес сделките, които звучат твърде примамливо, за да бъдат истина, и не забравяйте да прилагате разумна преценка, когато обсъждате условията за договори.

Лъв

Препоръчително е двойките да не прекарват прекалено много време в компанията на други хора през този месец. В противен случай има вероятност някои от вас да залитнат към греховната посока. Разведените могат да се натъкнат на някой интересен любовен кандидат. Отделете повече време, за да опознаете по-добре този човек, преди да се включите в каквато и да била авантюра.

Ако търсите работа или желаете да се премествате на друга длъжност, август може да се окаже добър месец за тази идея. Възможно е да стартирате нов бизнес, защото периодът е благоприятен. Въпреки това не очаквайте незабавна възвращаемост в инвестициите, защото може да похарчите повече за семейството през първата част на месеца.

Дева

Връзката ви ще има допълнителен ентусиазъм в сравнение с предишни месеци. Поради това не бива да си позволявате да се задържате у дома. Вместо това излезте и боядисайте града в розово. Предстоящите дни ще са чудесни за семейните двойки.

Август може да се окаже твърде натоварен месец за вас, тъй като вашите приоритети могат да започнат да се изместват от вътрешни проблеми в професионален план. Вашите социални контакти ще изиграят голяма роля за постигането на финансов успех, така че дръжте очите си отворени за едно потенциално бизнес сътрудничество. Краят на този месец ще бъде изключително време за финансов успех, но не забравяйте да използвате допълнителни средства за изплащане на всички висящи заеми и други приоритетни задължения.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.