ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец АВГУСТ

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец АВГУСТ

Рак

Този месец вероятно ще бъде време за изпитване на връзката ви, затова се уверете, че предоставяте цялата любов и подкрепа на партньора си, за да накарате любовта ви да застане твърдо в разрез с всички евентуално възникнали проблеми.

С напредването на този месец финансовото ви състояние може да започне да се подобрява, но това може да изисква големи решения от ваша страна. Изглежда, че това е месеца за реализирането на стратегически ви планове.

Лъв

Незначителни любовни проблеми могат да нарушат душевния ви мир през август. Може да се чувствате странно от поведението на партньора си. Егото и агресията може да са най-голямата причина за конфликтите и споровете, които могат да доведат до възходи и падения във връзките ви.

През август ще трябва да избягвате да поемането на непремерени рискове в кариерата си. Има вероятност от възникването на неочаквани разходи, които могат да повлияят на бюджета ви. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели.

Дева

Може да се наложи да избягвате излишно да преувеличавате нещата, тъй като това може да увеличи пропастта между вас и партньора ви. Може да се наложи да преодолеете всички различия, за да запалите отново романтичният пламък.

Финансите ви изглеждат добре, затова се опитайте да ги поддържате. Ако ви се иска да похарчите пари за пътуване или нещо, което може да ви помогне да се отпуснете -  действайте. Работили сте усилено през отминалите месеци, така че трябва да се насладите и на паричните награди от вашата упорита работа и постоянство.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Днес, ще имате шанса да превърнете любовта ви в дълготрайно
Овен Може да се наложи да проявите търпение по въпроси, свързани с личния
Овен Ако сте изпълнени с тревоги за отношенията ви с любимият човек, днес
Овен Денят ще бъде малко по-особен, така че не очаквайте нещата в любовта
Овен Приятелите ви днес ще ви тласнат към решение, което ще е добро за
Овен Много е вероятно звездите да изиграят голяма роля с нещата в личен