Рак

Този месец в семейния ви живот не се предвиждат особени  проблеми. Вероятно ще останете изгубени в старите спомени за известно време. Тези спомени ще ви държат носталгични, което ще бъде добре за вас, за да поддържате баланса във вас.

Вероятно ще бъдете оценени за вашата упорита работа и може да има повишение на престижа ви в кариерното развитие. Може да получите цялата необходима подкрепа от колегите си. Вашите творчески способности вероятно ще се подобрят.

Месецът вероятно ще бъде колеблив за вас. В началото на месеца може да получите някои възможности за финансово реализиране. Възможно е обаче да има ръст на разходите и лошо управление на средствата. Следователно, бъдете предпазливи и не харчете пари за ненужни неща.

Лъв

Не очаквайте много от приятелите и роднините си този месец, защото те може да не успеят да постигнат вашите очаквания и ще се почувствате изключително разочаровани. За сметка на това в семейството  и в интимната ви връзка нещата ще вървят сравнително добре.  

Избягвайте да вземате работните решения прибързано, в противен случай това може да създаде неблагоприятни обстоятелства за вас. Въпреки това, прилежната работа върху поставените ви задачи може да внесе лъч надежда в живота ви. Чудесен месец, за да се съсредоточите върху своите умения.

Ретроградната на Венера може да доведе до недостиг на пари или ресурси през втората половина на този месец. Избягвайте да харчите пищно за безполезни неща и се опитайте да запазите една прилична сума за в бъдеще.

Дева

През този месец може да ви се стори, че страстта надделява и блокира романтиката във връзката ви. Това, което трябва да направите е да намерите верния ключ към предпочитанията на партньора ви.

Възможно е да имате важно постижение в работата, макар да ви се струва малко и незначително като мащаб. Имайте положителна нагласа, че всичко ще е наред и увереност в силите си, че ще постигнете успех.

Не е препоръчително да си правите абонамент, с който директно ще ви взимат пари от банковата сметка всеки път. Добре обмислете дали се нуждаете от дадената услуга в дългосрочен план.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.