Рак

Има вероятност да възникне напрежение във вашето домакинство, така че е най-добре да запазите спокойствие и да го преодолеете. Време е да си изясните нещата и да помислите за добруването през следващата година. Този месец можете да очаквате добри новини, особено ако сте се опитвали да получите повишение. Въпреки че може да е отнело много време, вашата упоритост ще се отплати и търпението ви в крайна сметка ще бъде възнаградено. Въпреки това, използвайте тези средства разумно, за да сте сигурни, че ползата, която получавате, няма да се изчерпи бързо.

Лъв

Що се отнася до необвързаните, този месец може да започнете да анализирате прекалено много и да се вманиачавате в дребни детайли. Не се замисляйте и не обръщайте много внимание на това, защо вашият възлюбен се държи понякога странно. Този месец може да се наложи да сте по-концентрирани, когато става дума за вашите финанси. Вече работите усилено, за да получите нещата, които искате, но все още можете да подобрите начина, по който управлявате парите си. Бъдете по-отговорни с разходите си. Определянето на бюджет може да ви помогне много.

Дева

Може да провалите шансовете си за нова любов. Ако сте брачно обвързани или имате връзка, направете крачка назад и не се намесвайте много в семейния бюджет. В случай че имате по-големи деца не се притеснявайте, те могат да си позволят да се грижат за себе си, така че отделете това време за вашата празнична ваканция. Лесно ще печелите парични облаги и печалби. Този месец може да натрупате значителна сума пари с минимална работа от ваша страна. Това може да се случи например в резултат на наследство. Това ще ви осигури така необходимата финансова стабилност. Уверете се, че не харчите всичко веднага и че финансовите ви избори са разумни.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.