Рак

Влюбените двойки не трябва да позволяват на егото да се намесва в отношенията. През целият март не влизайте в безполезни спорове, ако сте семейни. През първите няколко дни от месеца може да видите чувство на безразличие или безпокойство от страна на партньора си.

Вашият умствен потенциал расте, но канализирането му в много и различни области всъщност може да бъде непродуктивно. Отделите си известно време за фокусиране. Мощното ви въображение ще ви помогне да разгърнете великите си идеи. Вашите разумни  инвестиции също ще помогнат за постигането на вашите дългосрочни цели.

Лъв

Труден месец в сектор любов. Възможно е да има изпитания и изкушения, но трябва да останете честни и лоялни към партньора си. Брачното блаженство може да бъде постигнато, с изключение на няколко незначителни неравности по пътя.

Очаква ви много упорита работа, която ще изисква здрави нерви. Този месец се очертава да бъде проблемен за някои служители, възможно е да имат перипетии със заплащането. От друга страна хората от бизнеса няма да имат сериозни проблеми.

Дева

Благоприятен месец се очертава за онези от вас, които са самотни, навярно повечето ще открият своята желана половинка. Също така периода е добър за семейните двойки, които могат да изпитат още по-голяма хармония и близост между тях.

В работен аспект ще се изправите лице в лице предизвикателствата на работното си място. Не се опитвайте да бягате от отговорностите през март. Този месец може да не е периодът за започване на нещо ново, независимо дали става въпрос за работа или бизнес начинание.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.