ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец МАРТ

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец МАРТ

Рак

Ще бъдете позитивни и уверени и това може да насърчи някои положителни събития, предназначени да внесат радост в живота ви. Опитайте се обаче да не бъдете наивни и да обръщате внимание на думите, особено през първата част на месеца, защото те могат да доведат до странна верига от ситуации, предназначени да доведат до напрежение и конфликти в края на март. Вкратце, много енергия, страхотен ентусиазъм, но може би и малко объркване в главите ви.

Лъв

Началото на март ще ви предложи едно непостоянно темпо, между възходи и падения, някои неочаквани, но и удовлетворяващи ситуации. Вероятно от известно време някак не можете да планирате нещата както трябва и животът ви изненадва с  непрекъснати обрати. Но не се притеснявайте, защото през втората част на месеца ще имате рекордна умствена бдителност, която ще ви помогне да управлявате добре всяка ситуация. А към  края на месеца дори решителността ви ще се повиши.

Дева

Месецът едва ли ще започне добре за вас, защото над вас ще витае объркана и двусмислена атмосфера, с която няма да знаете как да се справите. Необходимо е да си стъпите здраво на краката, да отделите време за размисъл, да оставите някои ситуации да текат от само себе си. Така се очертава през първата половина на месеца, сетне  небето сменя координатите си и умът ви се връща ясен и концентриран! Следователно комуникациите ще се подобрят и отношенията също ще бъдат по-задоволителни до красивото, положително и удовлетворяващо заключение за този месец.

 

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Може би напоследък сте срещнали някои грешни хора, които са ви
Овен Семейните двойки ще трябва да поемат отговорност, както от едната,
Овен Внимавайте за някои неочаквани събития, засягащи любовния ви живот
Овен Липсата на любов и внимание от половинката ви може да ви накара да се
Овен Дълго лелеяно желание се натрапва в съзнанието ви и в дневния ред.
Овен Рядко изпитвате такова състояние на яснота и спокойствие, което е от