ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец НОЕМВРИ

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец НОЕМВРИ

Рак

Любовта и романтиката ще вървят ръка за ръка през първата част на месеца, предстоят много благоприятни мигове, за да ви отворят да обичате по предпочитаните от вас начини и времена. Някои ситуации от средата на ноември обаче могат да попречат на спокойствието ви. Бъдете готови за изненади през този месец, който може неочаквано да ви зарадва с добри новини относно кариерата. Вероятно, ще навлезе вълна от просперитет, и ако продължите по правилния път, предприет във вашия бизнес, ще увеличите доходите и печалбите си.

Лъв

Вероятно, ще излеете душата си в хармонично откровение спрямо половинката си. Ще бъде добре, ако споделите помежду си и най-съкровените си желания. Това със сигурност ще направи връзката ви още по-силна. Бъдете готови за старт, защото навлизате в сериозна фаза за вашата кариера. Може и да сте достигналия своят финансов пик, но продължавайте да доказвате себе си, че можете. През месецът ще имате невероятният шанс да спечелите повече пари. Ще имате възможности за повече бизнес, намиране на нова работа или договор, за да получите по-добра сделка.

Дева

Всеки един от двама ви с желание ще допринесе с нещо ново за взаимността във връзката ви. Взаимно ще се изненадвате и това ще ви привлече един към друг още по-силно. Вашите работни инициативи ще бъдат успешни. Звездите ще ви помогнат да се справите и изпълните всичките си поети ангажименти на работното ви място. Финансите, които сте вложили в предишните месеци, може да започнат да ви изплащат много добри лихви през ноември. С такива постъпления ще имате възможността да запълните необходимите липси в бюджета ви и да успеете да разрешите финансовите си затруднения.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Преживявате това, което на пръв поглед изглежда доста критично
Овен Анализирайки отново въпроса, може да откриете някои подробности за
Овни Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно
Овен Ще бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате прекалено много
Козирог Може да се наложи да обърнете повече внимание на личен проблем,
Овен Вероятно трудно ще сдържате емоциите си и страстната си природа.