Рак

Вероятно ще усетите духовната връзка между вас и партньора ви, която ви държи здраво свързани един към друг. Отворете сърцето си и споделете най-съкровените си тайни през юли. Този месец трябва да бъдете готови за финансови загуби в резултат на вашите собствени лоши решения. Вероятно ще посегнете отново към ненужните преразходи, които трябва да избягвате на всяка цена. Възможно е да похарчите малко пари за несериозни продукти. Така че винаги можете да опитате да бъдете пестеливи със  заделянето на известни суми и ще имате необходимите средства, за да се справите с всички предстоящи трусове.

Лъв

В случай, че до сега сте се примирявали и премълчавали негодуванието си по някои въпроси, през месеца трудно ще се сдържате и има голяма вероятност да се скарате с любимия ви човек. Не се притеснявайте, тези настроения бързо ще отминат. Вашата силна воля ще ви позволи лесно да се справяте с трудните финансови затруднения и да коригирате бързо  финансовите отклонения. Не губете време за безсмислени задачи, които могат да застрашат финансите ви. Самото  определяне на цели няма да бъде достатъчно. Трябва да проявите силна решителност и да се вземете в ръце, за да успеете.

Дева

С настоящата планетарна конфигурация е много вероятно да узнаете някои интересни факти за партньора ви в положителен аспект. Това може да ви помогне да направите връзката си още по-романтична. Можете да се справите с много финансови ограничения, благодарение на вашата безгранична енергия. Добра новина е, че няма да се почувствате некомфортно, дори ако сте под напрежение и ще постигнете необходимите резултати. В резултат на това ще успеете да постигнете финансови цели и в случай, че изпаднете в затруднение  ще се намирате алтернатива, за да постигнете отлични резултати.