Рак

Опитайте се през целият октомври  да поддържате своето позитивно отношение, тъй като това със сигурност ще ви помогне в личните отношения. Вероятно, сте изпитали какво означава да сте сдържани, така че променете стратегията си. В случай, че сте неангажирани, ще накарате доста хора да ви оценят по достойнство. Много е вероятно, през този месец да поемете не една критика или дори да получите отказ. Бъдете готови за всякакви изненади.

Професионалната ви стабилност ще се увеличи през последните дни на октомври. Бъдете изключително предпазливи, защото този месец вероятно ще се окаже доста рисков.

Този месец не е най-благоприятният за вас финансов план. Трябва да разгледате внимателно финансовите инвестиции, които сте направили в миналото, за да разберете, къде се намирате в момента във финансово състояние. Използвайте това като справка за планиране и на бъдещето си.

Лъв

Нещата няма да вървят гладко в любовта и връзката. Нищо по-различно да не чакат и семейните двойки, вероятно ще се стигне и до остри сблъсъци. През първата седмица от месеца, мнозина от вас едва ли ще се радват на цветуща любов, по-скоро ще бъде трънлива. За сметка на това, самотните ще имат шанса да превърнат приятелските си взаимоотношения в любовни такива. През останалите седмици нещата постепенно ще се успокоят.

В началото и средата на месеца се очертава работният процес да върви гладко и безпроблемно. Безработните да очакват нови и изгодни предложения за работни позиции.

Не очаквайте кой знае какви финансови облаги, когато става въпрос за вашите финанси. Този месец също ще бъде изпълнен с опасения за управление на парите. Опитайте се да не правите големи разходи или инвестиции и ако е възможно, избягвайте да давате пари на заем този месец. 

Дева

Препоръчително е да оцените всеки един жест, който ще ви бъде направен, защото този месец може да започнете да изпитвате смесени чувства, особено към човек, който никога не е бил много открит с вас. Двойките ще подобрят комуникацията си, само ако намерят смелостта да се изправят пред определени теми, които засега са били табу. Няма нищо лошо в това да говорите откровено с човека, силно обичате.

Опитайте да покажете своите професионални таланти през този месец. Това ще ви помогне да постигнете сериозен напредък в кариерата.  Бъдете внимателни към края на месеца, тъй като вашите колеги няма да могат да ви подкрепят.

През този месец може да получите добри парични печалби от предишните си инвестиции. Също така е вероятно да похарчите пари за нещо, което е ненужно в момента, за което може би ще съжалявате по-късно. Останете фокусирани върху спестяването на пари в извънредни ситуации, а също и за осигуряване на бъдещето на вашето семейство.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.