Везни

Може да се чувствате обременени от допълнителни отговорности или от проблемите на колегите през април. Не забравяйте, че има някои неща, които може да не успеете да контролирате. Вместо да се фокусирате върху тях, накарайте близките си да се чувстват сякаш сте с тях, независимо какво се случва. Разпространете малко любов и също се грижете по-добре за себе си.

През повечето дни от април, вероятно ще бъдете в чудесно настроение с прилив на много положителна енергия, която ще разпръсквате около себе си. Използвайте този благоприятен период да се погрижите за укрепването и устойчивостта на връзката ви.

Втората и третата декада от месеца, най-вероятно ще бъдат основното главоболие за вас в професионален и финансов план. Може да се наложи да работите по-дълги часове и да търсите нови източници на доходи, за да избегнете финансова криза. Също така може да се наложи, да  потърсите помощ от роднини и приятели, за да ви осигурят временно финансово стабилизиране.

Скорпион

Използвайте предстоящият месец, за да подредите нещата си в житейски план. Семейният ви живот и кариерата ви могат да зависят от това. Изяснете със семейството си неотложните проблеми, които могат да повлияят на отношенията ви. Поставете целите си в кариерата. Успешната задача или проект на работа може да ви донесе признанието и наградите, които сте чакали с месеци.

Динамиката на живот може да ви накара да се чувствате тревожни или объркани през този месец. Слушайте внимателно и изразявайте ясно, за да избегнете евентуални недоразумения. Съобразявайте се с вашият партньор, правейки повече компромиси и отстъпки, само така ще заобиколите задаващите се конфликтни ситуации.

Упоритостта в работата вероятно ще ви проправи пътя за по-големи финансови успехи през този месец. Могат да ви бъдат предоставени възможности за стимулиране и увеличение на заплащането.

Вероятно ще се сблъскате със задължителни разходи, което може да затрудни управлението на вашите финанси по-трудно от всякога. Може да ви е трудно да изпълните финансовите си ангажименти и дори основните ежедневни нужди на вашето семейство.

Стрелец

Може би ще осъзнаете, че приятелите ви се нуждаят повече от вас сега, а вашият романтичен партньор също може да се нуждае от повече внимание от вас. Балансираните отношения могат да ви помогнат да имате по-смислен живот. Този месец може да се наложи да се свържете с нови хора, свързани с професията ви.

Навлизате в чудесен период да изведете връзката си на ново по-високо ниво и отношенията ви да станат далеч по-сериозни. Интензивността на чувствата помежду ви ще е много по-осезаема, което е предпоставка за неочаквани предложения.

Вашият труд и постоянство най-накрая ще ви се отплати. Вие заслужавате повишаване на заплатата. Вашата финансова сигурност изглежда ще бъде задоволителна през този месец. Стабилният паричен поток, може да ви позволи да спестите значителна сума пари.

 Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.