ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец АВГУСТ

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец АВГУСТ

Везни

Необвързаните може да получат възможност да бъдат в любовна връзка. Може да получите любовно предложение от ваш колега. Емоционалният неуспех обаче може да доведе до някои депресиращи моменти през месеца.

Професионалното развитие ще донесе подобрение във вашите финанси. Вашата положителна енергия е това, което привлича повече богатство в живота ви, затова поддържайте мислите и отношението си положителни и ще се радвате да живеете в изобилие. Ще можете да избегнете евентуалните финансови проблеми, ако останете позитивни.

Скорпион

Някои от вас могат да получат интересно предложение от стар приятел, което може да продължи дълго време. Семейните двойки може да намерят времето, подходящо за разрешаване на всяко недоразумение между двама ви.

През август може да се подобрят вашите финанси. Ако имате инвестиции, може да започнете да се наслаждавате на възвръщаемостта. Ако имате бизнес, този месец може да забележите ръст. Ако работите, може да получите някои възможности за работа, които могат да помогнат на вашите финанси. Зарадвайте се на тези възможности!

Стрелец

Може да се наложи да полагате допълнителни грижи, докато вземате решения, свързани с брака през този месец. Времето може да ви накара да осъзнаете стойността на обвързаната връзка. Венера ви съветва да останете лоялни към партньора си и да се въздържате от поемане на мними ангажименти.

През август може да се насладите на обновено чувство за финансов просперитет. Ако имате някакви съществуващи заеми или трябва да финансирате даден проект, ще имате повече от достатъчно средства, за да покриете задълженията.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Напишете коментар
captcha

Виж още

Овен Ще прекарате няколко отлични моменти с партньора си, но и с известни
Овен Слънцето и Венера ще са в отлична позиция с вашия знак и ще
Вторият месец на 2023 г. обещава много сътресения за знаците на зодиака. До 19
Овен Днес няма да вземете нещата присърце излишно, а вместо това спокойно
Известният руски астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака
Овен Планетарната конфигурация днес ще е благоприятна за решаването на