Везни

Неангажираните ще изпаднат в такива ситуации различни от досегашните, че няма да се осмелят да търсят алтернатива. Това, разбира се ще доведе до известен застой в желанието ви за създаването на нова връзка. Влюбените двойки най-вероятно няма да се сблъскат със сериозни проблеми, освен с ежедневните такива.

Много е вероятно, някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или доволно процентово завишение на заплатата. Като цяло, благоприятен месец в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място.

Това ще бъде нова стъпка към промяната на сътрудничество, приятелство и любовни взаимоотношения.

Скорпион

Движението на Юпитер и Сатурн може да продължи да влияе на живота ви в голям мащаб този месец. Някои дни от декември може да се окажат предизвикателни за вас. Затова трябва да имате достатъчно смелост, за да се изправите пред трудностите и да ги преодолеете с помощта на силата на волята и ентусиазма си.

Планетите могат да ви предоставят широки възможности за напредък във вашата професионална дейност. Но липсата на фокус или концентрация може да не ви позволи да се възползвате от добронамереността. Освен някои незначителни проблеми, здравето ви вероятно ще остане добро този месец.

Финансите вероятно ще бъдат стабилни, освен ако не се отдадете на спекулации или хазарт. Сатурн може да изисква строга дисциплина и солидно планиране на паричния поток. Вероятно, ще се наложи сериозно да помислите за финансовото си бъдеще, за да избегнете някои трусове.

Стрелец

Ако сте самотни, може да изпаднете в романтична връзка. Това може да бъде внезапно, тъй като можете несъзнателно да се влюбите в някого. Това вероятно ще бъде прекрасна фаза, в която ще се радвате да прекарате чудно време с някого, когото познавате отдавна и двамата ще можете да се разбирате още по-добре.

Този месец професионалната ви дейност вероятно ще претърпи  положителен обрат. Може да получите овациите от вашата упорита работа и решителност, и определено ще се почувствате доволни от напредъка. Вероятно ще направите нови връзки свързани с кариерата ви.

Опитайте се да бъдете внимателни във всички форми на финансовите си сделки през този месец. Може да понесете загуби, ако не внимавате с вашите сделки. Трябва да бъдете изключително внимателни, ако планирате да започнете партньорски бизнес.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.