Везни

Може да се нуждаете от малко повече съчувствие и търпение към половинката си този месец. Проведете интимен разговор и предоставете повече свобода. Ако сте необвързани, опитайте се да не се поставяте в уязвима позиция. Ще видите напредък в по-голямата част от плановете си, тъй като може би сте се надявали на някои положителни промени в източника на доходи. Вместо да прахосвате парите си, концентрирайте се върху увеличаването им. Умереността е ключът към вашия успех, тъй като ви позволява да се наслаждавате на по-фините неща в живота, като същевременно се фокусирате върху увеличаването на приходите си.

Скорпион

Направихте толкова много за други хора и сега е време да се съсредоточим върху себе си. Мислете приоритетно, особено за вашите скрити желания и мечти. Подарете си така необходимото време. Инвестициите ви може да започнат да се изплащат този месец. Може също да се радвате на увеличение на заплатата или да намерите друг начин да печелите повече пари. Но внимавайте да не харчите излишно и се уверете, че купувате само полезни неща. Добър момент е и да започнете да спестявате повече.

Стрелец

Вие заслужавате вашите радостни чувства, просто поддържайте страстта и уважението си един към друг. Ако сте необвързани, най-добре е да разчистите въздуха около вас и вашите илюзии. Освободете се от персоните, които вечно нещо ви обещават, без да има реализация дадената дума. Този месец би бил най-доброто време за започване на нов бизнес, особено ако имате подкрепата на семейството. Това е страхотна възможност да приложите в действие тази идея, която сте обмисляли известно време. Ако предприемете действие сега, ще извлечете ползите след това.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.