Везни

За тези от вас, които сте семейни, този месец изглежда обещаващ. В случай, че сте несемейни може да получите предложения за брак. Март ще бъде изпълнен с процъфтяваща романтика и интимност за двойките, които желаят да се венчаят.

През март може да се зарадвате в работата си, защото се очертава възможност за повишаване на заплатата или повишение в друга работна длъжност. Тези, които ръководят собствен бизнес, могат да понесат незначителни загуби. Лошото финансово планиране може да има неблагоприятни последици през целия месец.

Скорпион

През март спокойствието в семейните и приятелски отношения ще ви се отрази положително, но преди всичко ще ви позволи да гледате с по-голяма обективност на определени проблеми, които биха могли да ви накарат да останете без дъх.

През този месец е препоръчително да бъдете себе си и да останете далеч от изнервените си колеги. Звездите ви съветват да игнорирате каквото и да е било, което се случва зад кулисите по време на работа. Внимавайте за финансови кризи, които могат да повлияят на вашия брак или бизнес отношения. Странете от несериозните разходи и внимателно проверявайте баланса си.

Стрелец

Всичките ви действия могат да бъдат ползотворни, при условие, че се грижите добре за здравето си и спазвате добър хранителен режим. гледате какво ядете. В работен план може да очаквате добри новини през март. Очаквайте умерен финансов прилив, независимо дали нивата на доходите ви се покачват или намаляват. Като цяло потока  от пари може да ви поддържа стабилни през този месец.

Възможно е да се сблъскате с възходи и падения в личните взаимоотношения. Не се подвеждайте от разногласия, партньорът ви може да не споделя вашата гледна точка. Винаги гледайте общата картина. Компанията на вашите близки ще ви прави щастливи. И не се притеснявайте за малките неща.

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.