Везни

Нещата малко или много ще зависят от транзитите, с всички онези планети, които ще се редуват във вашият знак. Възможно е за кратко да се почувствате господари на живота, свободни да се самоопределите, да изберете и  да оформите желаното бъдеще. Препоръчително е да помислите преди да действате и никога да не се хвърляте импулсивно в твърде прибързани избори. Този почти нажежен и често предизвикателен мартенски климат ще ви придружава през целия месец и може да засегне всяка област (това не означава всички ви). 

Скорпион

Март месец ще навлезе и за съжаление, ще започне, както беше приключил предходният месец, между известно напрежение и колебливи настроения. Без необходимата духовна подправка през първата част от месеца няма да е лесна и ще трябва да обърнете внимание на избора, реакциите, особено на полемичните и импулсивни си деяния и мисли. Постепенно обаче този сложен климат ще отстъпи място на голяма прозорливост, която ще бъде водеща.

Стрелец

Първата част на март едва ли ще ви предложи конкретни стимули, така че ще можете спокойно да размишлявате върху проектите си, също така да не се поддавате на емоциите или да не планирате нещо бурно в тиха ситуация. От средата на месеца обаче небето вероятно ще ви подразни, с възможни спорни дни, недоразумения или разсейване. Внимавайте да не пропуснете нещо важно на работното си място или в бизнесът! Към края на месеца първо Венера, а след това Меркурий ще бъдат ваши големи съюзници, което ще ви изпълни с много радост.