Везни

Вероятно, през месеца ще бъдете много объркани от случващото се и редуването на положителни и отрицателни емоции. Забравете за всичко негативно и насочете мислите си към това да бъдете по-спокойни. Вярвайте на партньора си и не се отдалечавайте от любимия ви човек. Очертават се промени в работата ви, които най-вероятно не сте предвидили. През ноември вероятно ще имате по-малко разходи, но в същото време доходите ви ще са лишени от тенденцията за възход. Приложете някой иновационен подход, за да се възползвате максимално от всяка една финансова ситуация.

Скорпион

Със силен ентусиазъм ще можете да изразите по-силните си страни на вашата личност. Ще има възможности да срещнете нови и вълнуващи хора. Венера ще спомогне, за да насочите работните събития във ваша полза. Очертава се реална перспектива в професионален план, такава, каквато искате да бъде. Възможно е да имате известни притеснения и колебания относно покупките, които считате да направите в средата на този месец. Вероятно това ще ви стресира, но Меркурий ви гарантира, че няма място за притеснения.

Стрелец

Навярно днес нуждата ви от любов и обич ще се увеличава, но ще трябва да поработите върху себе си по-усилено, за да получите това, което желаете. Душевността ви ще разкрие нови възможности, която увеличава шанса ви да правите нови открития и да създавате нови приятелства с някои ваши колеги. Като цяло ноември е благоприятен за просперитет. Препоръчително е да дадете рестарт на някои ваши стари бизнес проекти. Ако сте в бизнеса, печалбите ще се увеличат.