Везни

Ако сте самотни или неангажирани може да почувствате някакво привличане към някой ваш нов колега или познат. Опознайте го по-добре, преди да започнете романтичната авантюра. В началото на месеца може да изпаднете в спор със семейният си партньор. Но това ще бъде за кратко.

През първата десетдневка на месеца, ще имате възможност да разгърнете целият си професионален потенциал. Към  средата на януари има голяма вероятност да бъде увеличена заплатата ви, стига да се справяте с работните ангажименти.

Този месец може да ви предостави пари от приятели или роднини, които са в чужбина. Сумата може да се окаже много полезна за вас. Вашата финансова сигурност изглежда ще бъде задоволителна през януари. Бихте могли да инвестирате в сигурни средства, които носят ниска, но стабилна възвръщаемост.

Скорпион

За семейните този месец може да донесе нови спорни моменти и търкания. Това може да се дължи само на неправилното общуване помежду ви. За неангажираните месец януари може да постави началото на ново приятелство, което вероятно ще се задълбочи.

През месецът ще откриете интересни възможности, но ще трябва да изчакате точния момент, преди да скочите в новите си проекти. Въпреки че ентусиазмът ви може да е огромен, все още не е настъпило времето да действате.

Внимавайте да не се впуснете в някакви нежелани разходи през месеца. Трябва да следите стриктно бюджета си, преди да извършите каквито и да било покупки. Вероятно този месец ще постави началото на един добър бизнес.

Стрелец

Брачните взаимоотношения могат да се влошат, ако не успеете да поддържате емоциите си под контрол. За неангажираните, януари може да ви бъде предоставена възможност да се срещнете и да опознаете човек, който от известно време е във вашето полезрение.

Ще усетите колко важна роля имате за целия екип, в който работите. Това да сте лидер и да направлявате другите има своите предимства, но и много отговорности. Кариерата ви може да достигне своя връх през януари.

Вашият финансов баланс може да се увеличи, което ще ви позволи да харчите пари за полезни цели. Възможно е да имате шанса, за да увеличите паричния си приток, благодарение на съдействието, което бизнес партньорите ви могат да окажат при създаването на свежа финансова иновация.