Везни

В началото на този месец, може да възникне внезапно недоразумение, което може да създаде напрежение между вас двамата. Някои от несемейните, може да не се интересуват повече от търсенето на партньор, защото преследването на кариера ще става все повече ваш основен приоритет.

Възможно е през месеца да ви предложат нов проект за работа и да изпитвате известни съмнения, дали да се захванете. Ако се чудите и мислите твърде много, може да изгубите шанса си, така че възможно най-скоро се запознайте с подробностите и приемете предложението.

По отношение на парите този месец ще бъде доста полезен за вас. Тези, които работят с цифри, като счетоводители и икономисти, ще се справят изключително добре през април. Тези в медийната и комуникационната индустрия ще се справят изключително добре и най - вероятно ще видят възможности за разширяване на бизнеса си.

Скорпион

През април може да осъзнаете, че последните действия, които сте направили, за да покажете чувствата си към партньора си, са били неподходящи, тъй като поставят любимия ви в неудобно положение. Най-добре би било да изкажете искрено извинение и да дадете обещание, че няма да направите такива стъпки отново.

През този месец, има вероятност да получите нова и интересна оферта за работа. За търсещите работа, април  предразполага да приемате всичко, което ви се предлага, макар и временно.

Въпреки всичките ви усилия, този месец би могъл да ви понесе голямо финансово напрежение. Трябва да сте иновативни във вашите инвестиции и да експериментирате с нови идеи и стратегии. Можете да потърсите помощ от някой, финансов или банков експерт. Ако успеете, можете да очаквате добри резултати.

Стрелец

През първата десетдневка и в краят на месеца, ще имате чудесната възможност да прекарате повече време заедно със семейството си. Самотните да очакват чудеса през този пролетен месец. Най - вероятно ще имат щастието да се сдобият с нова сродна душа.

Резултатите в работата ще се развият конкретно, с перспективи за напредък. Ще трябва да се възползвате от шансовете, които ще възникнат на работното ви място.

Финансите ви ще бъдат достатъчно стабилни този месец, за да се насладите на по - комфортен и спокоен живот. Въпреки всичко не се разпилявайте, няма да имате нужда излишни разходи за скъпи покупки. Продължавайте да спестявате за по - важните неща, като проектите или дейностите, които сте си набелязали от толкова дълго време.