Семейството е един от най-важните аспекти в живота на всеки човек. Човек не трябва да е самотен, а домът му да е празен. В много отношения благосъстоянието на семейството зависи от звездите, чието влияние прониква буквално през цялото пространство-време. И предвид символа, под който ще премине идващата 2022 г., нейната енергия ще повлияе на живота на всеки човек.

В тази връзка астролозите разработиха специален семеен хороскоп за всички знаци на зодиака за цялата година на Черноводния тигър, съобщава порталът Oloveza.

Овен

Астролозите съветват Овните да обръщат повече внимание на такива важни неща като подкрепата на близките си. Особено – вашият спътник или партньор в живота. Бъдете по-малко избухливи, сбогувайте се по-често и не забравяйте думите на подкрепа или благодарност. Много е важно.

Телец

Телецът трябва частично да се отърве от своя инат. Всичко трябва да е в умерени количества. Уважавайте и слушайте мнението на вашите близки. Не мислете, че винаги знаете всичко по-добре от всеки друг. Не е така и може да посее семена на раздор.

Близнаци

Близнаците тази година ще трябва да отделят възможно най-много време на семейството си. Ако не направите това, тогава може да съжалявате по-късно. Балансирането между кариерата, приятелите, семейството и много други е много трудно. Но трябва да го намерите за свое добро.

Рак

През 2022 г. Раците ще трябва да се отърват от своята непримиримост и да се научат да слушат любимите си хора. Повярвайте, че ще откриете много интересни неща и ще започнете да гледате на много неща по съвсем различен начин.

В началото на годината цялото свободно време трябва да се прекарва само с роднини, те ще изискват внимание към себе си и трябва да им се даде. В замяна ще получите толкова много любов и топлина, че ще разберете колко важно е едно щастливо и приятелско семейство.

Лъв

Както знаете, Лъвовете са много властни и горди. Но в годината на Тигъра астролозите силно препоръчват да бъдете търпеливи и сдържани. На първо място по отношение на своите близки.

Дева

Като цяло годината на Тигъра за семействата Дева ще премине спокойно и безопасно. Звездите ви обещават семейна хармония. В началото на годината най-вероятно ще е необходимо да се справите с ежедневните проблеми, но тъй като не можете да се скриете от тях никъде, такава работа ще трябва да се извършва ефективно.

Везни

Везните през 2022 г. не могат да избегнат конфликтни ситуации в семейството. Освен това, колкото и да ви се иска, в много такива случаи вие сами ще бъдете инициатор. Основното е, че в крайна сметка трябва да признаете, че грешите, и знаете как да поискате прошка.

Скорпион

Годината на Тигъра за скорпионите може да стане доста нестабилна. На първо място, това се отнася специално за семейните отношения. Някой може да се влюби и да напусне семейството, някой ще заобиколи подобни изкушения и това значително ще укрепи брачния съюз.

Едно нещо е ясно за астролозите: през 2022 г. Тигърът ще изпитва Скорпиони през цялото време.

Стрелец

През 2022 г. Стрелецът ще се изправи пред необходимостта да делегира част от своите отговорности на членове на семейството. Ще бъдете принудени да реализирате тази стъпка, за да се избегне сериозен морален дискомфорт.

Не се колебайте да помолите семейството си за помощ. Не се фокусирайте само върху проблемите. Разсейвайте се от тях, като се отпуснете в компанията на любими хора.

Козирог

Козирозите ще се променят към по-добро тази година, което значително ще укрепи семейните им връзки. Близките ви ще бъдат приятно изненадани от подобни промени и ще ви дадат невиждано количество любов, топлина и нежност. В една връзка Козирозите ще искат да добавят нотка на романтика и топлина. Наложително е всички тези мечти да се сбъднат, защото всичко това само ще бъде от полза за семейството, ще го укрепи и ще го направи по-устойчиво на онези проблеми и изкушения, които периодично се появяват.

Водолей

Как точно ще протече цикълът на царуване на Черния воден тигър зависи пряко от Водолея.

Не вземайте важни решения, без първо да претеглите плюсовете и минусите.

Опитайте се да избягвате изкушенията, тренирайте силата на волята. Една грешна стъпка - и вашата скъпа връзка ще се срине.

Риби

Буквално от първите дни на 2022 г. Рибите ще трябва да се грижат за своите близки. Астролозите казват, че съзвездието Риби е доста готино, което означава, че трябва да сте сигурни, че тази загриженост се превръща в навик. Само тогава вашето семейство ще прекара цялата година в атмосфера на любов и хармония.

Превод: GlasNews