От няколко дни Плутон е в знака Козирог и в своята ретроградна фаза, която ще продължи чак до 4 октомври. Дотогава много представители на зодиака ще претърпят известни трансформации.

Както всички знаят, когато една планета е ретроградна, нейният ход на движение се забавя, което носи известни последствия от астрологична гледна точка. След като ви разкрихме какво да очакват различните зодии в личен план, нека да обърнем по-голямо внимание на интимния живот, в който също ще има доста промени. Според астролози, през периода някои ще осъществят своите сексуални желания, ще флиртуват или ще се върнат към бившите – за добро или за лошо.

Ето как ретроградният Плутон ще промени интимния живот на хората от различните зодии:

Овен
Вашата сила или тази на околните може да бъде същински афродизиак, стига да знаете как правилно да я използвате. Вие сте привлечени от успешните и скандални личности, но сега ще ви влече по-скоро към хора, които ви смятат за авторитет и тайно си падат по вас. Това, че ви величаят ще разпали страстите помежду ви.

Телец
Хората под този знак са любвеобилни и не могат да издържат, ако не са в прегръдките на любимия човек. По време на ретроградния Плутон ще намерят начин, по който да покажат чувствата си и това на обекта на своите желания или половинката. Ако пък са самотни, бързо ще си намерят компания, защото ще забравят за задръжките си и ще се отпуснат за флиртове.

Близнаци
По принцип разговорите на тема секс не са ви любими, защото сте притеснителни. Но да не забравяме, че във вас „живеят“ две личности. По време на ретроградния период дяволчето във вас ще се обади и ще поиска да бъдете по-разкрепостени в леглото. Това може да предизвика конфликти във връзката, но и да се хареса на половинката, която търси разнообразие.

Рак
В следващите няколко седмици ще имате проблем във връзката и комуникацията с противоположния пол. До момента сте се опитвали да взимате решенията заедно, но сега, ако искате да запазите връзката или да си намерите гадже, бъдете по-импулсивни. Опитайте секс за една нощ или нещо ново с партньора, което със сигурност ще подобри интимния ви живот.

Лъв
Макар да се опитвате да поддържате репутацията на цар на животните, дълбоко в себе си вие сте романтичен и раним човек, който търси обич. Използвайте социалната изолация, за да подобрите сексуалните си умения. Не се опитвайте да контролирате всичко, а попитайте половинката какво ново да опитате заедно. Дори и да сте сами, има начини да достигнете желаното удоволствие. Просто се отпуснете!

Източник: tialoto