Рак

Февруари ще започне по-спокойно за вас и пред ще се открие възможност да поохладите малко страстите, които са ви завладели през изминалият януари. Възможни са бури към средата на месеца. Така че използвайте рационално февруарските дни, като проявите емоционална стабилност и здрав разум.

През този месец ще трябва  да покажете на колегите си, че работите усърдно и не би следвало да ви подценяват. Вероятно ще успеете да преодолеете трудностите с особена лекота. Като цяло през февруари, не се очертават сериозни конфликти на работното ви място.

Трябва да контролирате  бюджета си с всички необходими средства през февруари. Очертава се един скромен за вас месец по отношение на финансовото ви състояние и едва ли ще останете доволни от това, което сте успели да натрупате през като печалба.   

Лъв

Много е вероятно нови трепети да ви омаят и накарат да забравите за всички останали. Очертава се запознанство през февруари, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи точно, когато най-малко очаквате.

Има вероятност още в началото на месеца да изпаднете в трудни ситуации и да се сблъскате с неразрешими проблеми на работното си място. Не се опитвайте да избягате от задълженията си, вместо това се концентрирайте и работете балансирано върху задачите си.

През февруари трябва да харчите колкото може по-малко, защото едва ли ви очакват финансови успехи. Може би ще положите огромни усилия, за да си осигурите повече доходи, но разходите ви  ще бъдат много по-големи. Бъдете изключително предпазливи, защото не е изключено да затънете в дългове.

Дева

Отношенията към близките хора ще бъде от особена важност през февруари. Необмислените думи може да ги засегне половинката ви или някой от приятелите особено болезнено, затова си затваряйте очите за дребните недостатъци на партньора и не предизвиквайте излишни обидни ситуации.

Бъдете готови за изненади през февруари, който може неочаквано да ви зарадва с добри новини. Вероятно отговор на запитване за нова работна позиция или допълнителна дейност, която ще ви донесе допълнителен доход. В краят на този месец са възможни чести конфликти на работното място.

Инвестициите или харченето на пари, ще бъдат основната предпоставка през месец февруари, на която трябва да се обърнете особено внимание. Като цяло този месец не се очаква да бъде лош за парите ви. Само внимавайте с парите в брой, защото някои джебчии могат да се облагодетелстват чрез откраднатото от вас.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.