Везни

Навярно ви очаква един твърде любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била в сърцето ви. Може би към краят на февруари са получите твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте, а ги приемете с цялата си душевност.

Може да очаквате всякакви проблеми в сектор работа през февруари. Всеки ще се опитва да работи по свой начин, едни ще сърфират често в социалните мрежи, втори ще се занимават с лични и семейни проблеми - пълен хаос. Едва към края на месеца работния процес ще влезне в необходимият си ритъм.

Вероятно ще останете верни на принципите си и през февруари във финансово отношение. Може би упорито ще спестявате пари и ще ги влагате само в надеждни и проверени начинания, които ще ви носят малък, но постоянен доход. Много е важно да не правите необмислени инвестиции или покупки през февруари.

Скорпион

Февруари ще ви предостави възможността, да решите с вашата половинка да започнете общ бизнес или да осъществявате друга идея, свързана с финанси. Въпреки динамиката на февруарските дни, ще усещате хармония помежду си особено към края на месецът.

През този месец вероятно ще има някои усложнения в работното място. През втората половина от февруари ще се наложи да потърсите безконфликтни начини за разрешаване на споровете. Не предприемайте нищо в случай, че не сте готови да изпълните поставената ви задача или ангажименти. Към края на февруари, ако нещо считате за неподходящо изчакайте и не вземайте прибързани решения.

Очаква ви един динамичен и успешен финансов период през февруари. Ще се трудите упорито, спестявайки получените средства или влагайки ги за напредъка на бизнесът ви. Някои от вас значително ще завишат доходите си, което ще ви позволи да окажете   финансова помощ на близки или роднини.

Стрелец

Още в самото начало на месеца имайте готовност да разширите вашите романтични хоризонти. Вероятно в средата на февруари ще бъдете отворени за емоционална връзка с някой бивш партньор. Може има пълна промяна, което ще ви накара да прекарате заедно чудесни мигове, които ще ви презаредят.

През февруари ще се наложи да се потрудите здраво, има вероятност да работите за двама, че и за трима. Ще бъдете в състояние да се справите с всички неочаквани промени. Ако сте шеф без съмнение къртовският ви труд ще си струва. Не обръщайте гръб на текущите си задачи, за да не се впуснете в нови начинания с неясен край.

Очертава се февруари да бъде добър финансов месец, вероятно ще можете да допълните пари в банковата си сметка. Към средата на месеца ще трябва да избягвате големите инвестиции, защото няма да ви донесат очакваните резултати. В периодът 16 - 25 февруари не давайте пари назаем, защото рискът от ненавременна възвръщаемост е голям.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.