Овен

Възможно е да има тържества у дома, тъй като може да се съберете със семейството или братята и сестрите за известно време. Член на семейството може да ви помогне да върнете топлината във вашия брачен живот. Уверете се, че сте в компанията на добри хора и съхранявате положителни мисли в ума си.

Вашата интуиция относно проблемите на работното място може да ви помогне да се приведете в съответствие с космическата енергия и положителните мисли. Това може да ви помогне да вземете правилните решения на професионален аспект.

Възможно е да имате непланирани разходи, свързани с процедури по заемите. Бъдете предпазливи, преди да попаднете на спекулативни сделки.

Телец

Отличен месец за изчистване на изоставанията и преоценка на неща, които могат да ви дадат добро разбиране на нещата. Може да се наложи да се работи внимателно за укрепване на брачните отношения. Внимавайте с думите си и поддържайте добронамерени разговори, за да избегнете конфликти или спорове с половинката си.

Възможно е да имате шанс за успех на интервю за работа, което в крайна сметка може да ви даде признание. Професионалните ви качества могат да ви помогнат  да се издигнете до нови висоти на работното място. В професионален план февруари може да е добра фаза.

Бъдете внимателни и се пазете от прибързани решения, докато извършвате финансови сделки с нови клиенти. Опитайте се да се предпазите от правни неприятности, като изчистите всички въпроси, свързани с данъците. Транзитът на планетите ви обаче може да ви благослови с добро финансово състояние през месеца  

Близнаци

Ще имате прекрасна възможност да затоплите отношенията си с вашият партньор, ако в последните няколко дни усещате известно охладняване и дистанция. Всички трудности и проблеми помежду ви ще се разтопяват. Месецът може да донесе добри новини за влюбените, и особено за необвързаните, които може да открият любовта на живота си.

Планетарните позиции предполагат, че може да е благоприятен период за започване на нови начинания, тъй като може да  успеете да постигнете поставените цели и задачи. Февруари може да е полезен период, тъй като силата на волята и нивата на увереност може да се повишат.

Първата част на месеца може да е добра от гледна точка на печалби и растеж. Финансовите условия може да останат добри за бизнесмените, тъй като могат да извлекат достойни печалби от бизнеса си. Въпреки това звездите предупреждават да проверявате неоправданите си разходи, тъй като може да има разходи за разточителство, което в крайна сметка това да наруши бюджета ви.